Hilbar

Hilbar Rideudstyr

Christina Johansen og Hans-Christian Løwe bruger udelukkende Hilbar rideudstyr i den daglige træning og til stævner. Hilbar Rideudstyr producerer og sælger alt i rideudstyr af høj kvalitet til den islandske hest og dens rytter. Hilbar rideudstyr er i top kvalitet og flot design som er tilpasset den islandske hest.

 

Hilbars sadler sælges hos CHC Master Class

Kontakt os gerne på 22449940/ 22483171 eller på mail: vivildgaard@hotmail.com for nærmere info om sadlerne og de forskellige modeller eller såfremt du har lyst til at komme og prøve vores demo sadler.En af de nye sadel modeller: Katla sadlen

Katla sadlen er udviklet i samarbejde med Gangmyllan, Olil Amble og Bergur Jónsson og Julio Borba. 
Denne sadel er en af de mest populære sadler, da sadlen er monteret med ekstrem trykaflastende "anatomic" puder. som sikrer hesten maximal aflastning og komfort.

Sadlen giver en korrekt opstilling og placerer rytteren sådan at man kan anvende sit sæde optimalt. Puderne er omhyggeligt udformet, så benene har god bevægelsesfrihed. 

Længde: 17": 43-44cm /  17,5":45- 46cm 

Puder: 3-lags uldpude stoppet med Passier kunstuld.

Dobbelt V-gjord System

Flexibom, Kammer: 30/32/34/36.

 

Vi rider mange af vores heste i denne fantastiske sadel. Sadlen er lavet i top kvalitet og giver optimal mulighed for en optimal indvirkning uden at begrænse bevægelsen gennem hestens ryg. 

 

Hilbar Royal de Luxe Optimum I

Denne sadel støtter rytteren helt perfekt i at opnå en korrekt opstilling samtidig med at man er placeret i tæt kontakt med hestens ryg. Denne sadel passer utrolig mange heste og en en fornøjelse at ride i.

Længde: 43cm

Puder: Passier kunst-uld

Dobbelt V-gjordsystem

Kammer bredder: 30, 32, 34, 36. (Yderligere kan bestilles)

Sæde Størrelse: 17,5"

Knæpuder: small/medium, indvendige.

Materiale: Engelsk anilinlæder i ypperste kvalitet.

Se mere om alle Hilbars sadler på
www.hilbar-shop.de