CHC Master Class Adults hold 2021-2022

Dette hold henvender sig til voksne ryttere med ambitiøse målsætninger, som ønsker at præstere selvsikkert i deres træning og på stævnebanerne. Samt ryttere, der ønsker at opnå kontinuerlig udvikling i træningen og i deres præstationer.

Konceptet bag CHC Master Class er at uddanne ryttere, der er ambitiøse, målrettede og seriøse i deres træning. Samt ryttere, der ønsker at lave toppræstationer i deres træning og på konkurrencebanerne.
Målet er at give rytteren en rideuddannelse på højt niveau, hvor rytteren opnår en stor heste- og rideforståelse samt en reflekterende, evaluerende og analyserende tilgang til arbejdet med hestene, der gør det muligt at opnå optimal kontinuerlig udvikling i den daglige træning. Herudover lægges der stor vægt på den mentale del i at skulle præstere og være på i træningen såvel som i præstationssammenhæng og i at dygtiggøre rytterne, så de forbedre deres ridekundskaber og dermed bliver optimale trænere og fremvisere af deres heste.

Læringsprocessen i at blive en dygtig rytter og uddanne sin hest bedst muligt ud fra en positiv motiverende lærings tilgang har højeste prioritet i CHC Master Class uddannelses koncept.

Mål og visioner

  • At udvikle den enkelte rytter mest muligt og give dem mentale og ridetekniske kundskaber til at udføre en optimal og succesfuld træning af deres hest med kontinuerlig fremgang.
  • At hver rytter udnytter deres fulde potentiale i den daglige træning og på stævnebanerne samt rider selvsikkert og reflekterende.
  • At rytteren bliver uddannet til at lave harmoniske, velfungerende præstationer med deres hest på stævnebanerne og når deres præstationsmål.

 

Underviserne vil være:

Hans-Christian Løwe:

Superelite- og landsholdsrytter senest ved VM 2019, flere gange bronze vinder til VM og 5x danmarksmester samt professionel berider, underviser og foredragsholder. Nr. 1 på FEIF´s liste over god og harmonisk ridning.

Christina Johansen:

Uddannet Life og Business Coach samt superelite og landsholdsrytter senest ved NM 2016 samt 7x Danmarksmester. Indehaver af CHC Master Class virksomhed indenfor uddannelse af ryttere. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse.

 

Dette hold for voksne ryttere vil bestå af et uddannelsesforløb 2,5 dages (pris 2000 kr. pr. kursus ) kurser hos Christina og Hans-Christian. Til kurserne vil der blive afholdt clinics, workshops omkring træning af heste, eneundervisning, rideteori, mentaltræning, en til en coaching, præstationsundervisning mm. Herudover vil hver rytter skulle arbejde intens med træning af sig selv og sin hest mellem kurserne.

Man tilmelder man sig hele forløbet, da vi ønsker at skabe en holdfølelse og et socialt sammenhold rytterne imellem samt arbejde intensivt med den enkelte rytter i et målrettet trænings og undervisningsforløb i 2021-2022.

 

Kurserne vil foregå følgende weekender:

D.05.-07.        November

D. 03.-05.       December

D. 14.-16.       Januar

D. 11.-13.       Februar

D. 11.-13.       Marts

D. 13.-15.       April

D. ?                 Maj

D. ?                 August

Tilmeldingsfristen er d. 01-09-2021.

Pris: 2000 kr. pr kursus ( inkl. eneundervisning, teori, 2 x aftensmad, boks) Rytterne vil skulle deles om at medbringe mad til frokost samt kage.

Man betaler forløbet i løbende i rater over året mere om dette sendes til den enkelte ved tilmelding.

  1. Rate 2000 kr. ved tilmelding (depositum på 2000 kr. lig med tilmelding)

 

Man tilmelder sig for hele forløbet. Der er mødepligt på kursusforløbet. Såfremt der er mangel på rytterens deltagelse til kurserne, vil rytterens plads bortfalde til anden side.

Hvis man har yderligere spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Christina på 22449940 eller på vivildgaard@hotmail.com

Vi glæder os til at se jer til et spændende lærerigt år.

Mange Hilsner Christina og Hans-Christian