CHC Master Class Elite hold 2021-2022

På nuværende tidspunkt udvikler sporten sig enormt og der kræves mere og mere af ekvipagerne, hvis de ønsker at opnå top karakterer på konkurrencebanerne samt har ambitiøse mål om A-finaler ved større stævner samt landsholdspladser, så derfor vurderer vi også, at vi må skrue op for intensiteten af uddannelsen af disse talentfulde ryttere, sådan at de får mulighed for at nå deres individuelle mål.

Dette hold er målrettet for ryttere, der har ambitioner om, at blive nogle af Danmarks dygtigste ryttere samt at opnå top sports og gædingakeppni resultater på nationalt og internationalt niveau. Vores mål er at uddanne Danmarks absolutte bedste unge ryttere, som trænere og fremvisere gennem en rideuddannelse på højeste niveau.

Derfor vil vi i dette uddannelseforløb sætte temaet Præstation i højsæde. Vi vil i dette forløb arbejde med at skabe en positiv præstations tilgang, at presse sig selv samtidig med at den enkelte rytter bevarer en optimistisk og fornuftigt præstations tilgang, at turde at finde sine grænser og stå ved sig selv og at arbejde i en kontinuerlig udvikling både mentalt og rideteknisk, at lave kontinuerlige udviklende træninger samt at kunne præstere, når det gælder og opnå de mål man sætter sig.

 

Vi ønsker at uddanne talentfulde unge ryttere, der er ambitiøse, målrettede, flittige og seriøse i deres træning. Samt ryttere, der ønsker at lave toppræstationer på konkurrencebanerne.

Målet er at give rytteren en rideuddannelse på højeste niveau, hvor rytteren opnår en stor heste- og rideforståelse samt en reflekterende, evaluerende og analyserende tilgang til arbejdet med hestene, der gør det muligt at opnå optimal kontinuerlig udvikling i den daglige træning. Herudover lægges der en endnu større vægt på den mentale del i at skulle præstere og være på i træningen såvel som i præstationssammenhæng og i at dygtiggøre rytterne, så de forbedre deres ridekundskaber og dermed bliver optimale trænere og fremvisere af deres heste.

Læringsprocessen i at blive en dygtig rytter og uddanne sin hest bedst muligt ud fra en positiv motiverende lærings tilgang har højeste prioritet i CHC Master Class uddannelses koncept.

Dette hold henvender sig til ryttere med højt rideteknisk og ambitiøse målsætninger som ønsker at præstere selvsikkert i deres træning og på stævnebanerne. Samt ryttere der ønsker at opnå kontinuerlig udvikling i træningen og i deres præstationer.

 

Mål og visioner

  • At udvikle den enkelte rytter mest muligt og give dem mentale og ridetekniske kundskaber til at udføre en optimal og succesfuld træning af deres hest med kontinuerlig fremgang.  
  • At hver rytter udnytter deres fulde potentiale i den daglige træning og på stævnebanerne samt rider selvsikkert og reflekterende. 
  • At rytteren bliver uddannet til at lave toppræstationer med deres hest på stævnebanerne og når deres præstationsmål.

 

Underviserne vil være:

Hans-Christian Løwe:         

Superelite- og landsholdsrytter senest ved VM 2019, 2 x medaljevinder ved VM, 7 x danmarksmester og professionel berider. Ligger nr. 1 på FEIF´s liste over Good and Harmonious Riding. Medejer af CHC Master Class uddannelsesvirksomhed.

 

Christina Johansen:           

Uddannet Life og Business Coach samt superelite og landsholdsrytter senest ved NM 2016. 1x guld ved NM 2012 og 7 x danmarksmester. Medejer af CHC Master Class uddannelsesvirksomhed. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse.

 

Udtagelseskrav for CHC Master Class Elite hold:

For at være i betragtning til at være på dette hold, skal man kunne opfylde udtagelseskravene herunder:

  • Besidde et højt rideteknisk niveau.
  • At yde en seriøst, målrettet og intens træningsindsats i dagligdagen.
  • Have ambitioner for sin træning og selvudvikling.
  • Have mål for at præstere på konkurrencebanerne og forbedre sine præstationer fra gang til gang.
  • Have mål om at kunne lave toppræstationer ud fra en realistisk målsætning, som bygger på hest og rytters uddannelsesniveau.

 

Dette uddannelsesforløb vil bestå af 8 2,5 dages (pris1 750 kr. pr. kursus) kurser hos Christina og Hans-Christian over året. Til kurserne vil der blive afholdt clinics, workshops omkring træning af heste, eneundervisning, rideteori, mentaltræning, en til en coaching, præstationsundervisning mm. Herudover vil hver rytter skulle arbejde intens med træning af sig selv og sin hest mellem kurserne.

 

Ansøgning:

Såfremt man er interesseret i at komme på holdet for 2021-2022, skal man sende en skriftlig ansøgning på mail: vivildgaard@hotmail.com , som skal indeholde en rytterprofil, resultater, mål, ambitioner, motivation mm. 

Der vil evt. kunne være en optagelsesprøve for den enkelte rytter, hvor der skal fremvises en træningslektion, hvis vi finder det nødvendigt, for at vurdere rytterens ridetekniske niveau. Den enkelte rytter vil få besked herom, når vi har modtaget ansøgningen.

 

Ansøgelsesfristen er d. 01-09-2021.

Rytterne er udtaget til at være på holdet for et år ad gangen. Der er mødepligt på kursusforløbet. Såfremt der er mangel på rytterens deltagelse til kurserne, vil rytterens plads bortfalde til anden side. Hvis man har yderligere spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Christina på 22449940 eller på vivildgaard@hotmail.com

Vi glæder os til at se jer til et spændende lærerigt år.

Mange Hilsner Christina og Hans-Christian

CHC Master Class Elite hold 2020-2021

Sigrid Bisgaard Amstrup

Clara Håkonsson

Liv Langvad

Liv Mørkbak Andreassen

Lærke Foldager

Elina Bering

Cathrine Langkilde

Sofie Panduro

Wendie Mckee

Emma Kring

Emma Friis-Skouw

Anne Sofie Jensen

Amalie Kofoed

Rosemarie Wodschow

Sarah Rosenberg Asmussen

Erika Sundgaard