• Ønsker du at blive bedre til at sætte dig mål og nå dem?
  • Ønsker du at udnytte dit fulde potentiale som menneske og rytter?
  • Ønsker du at kunne præstere fuldt ud i din træning, i præstations-og stævnesammenhænge?
  • Ønsker du at kunne skabe dig et styrkende mentalt fokus?
  • Ønsker du at kunne være fuldt tilstede og kocentreret under dit ridt, sådan du kan korrigere hesten i det rigtige sekund?
  • Ønsker du at kunne skabe dig en "vinder" tilstand? og få styr på de blokeringer, der forhindre dig i at præstere?

 Så er coaching din vej til succes

 

Christina er en af Danmarks absolutte topryttere og er adskillige gange danmarksmester. Hun har siden år 2002 mere eller mindre været fast inventar i den danske superelite og på det danske landshold bl.a. til NM 2012 i Sverige, hvor hun blev Nordisk Mester i T.1 på Tjörvi fra Sunnuhvoli. Christina har en lang ridekarriere bag sig som konkurrence- og eliterytter. Hun er bl.a. 7x danmarksmester og har flere gange vundet og stået på podiet ved internationale mesterskaber.

I stævnesæsonen 2014 red hun sin højeste udtagelseskarakter i T.1 på 8.27 og 8.56 i finalen, hvilket gjorde at hun lå nr. 2 på den danske rangliste i T.1 efter den regerende verdensmester og nr. 5 på verdensrangliste. Herudover vandt hun Isicups rangliste i 2015 i T.1 og blev i 2016 udtaget med ikke mindre end to heste til Nordisk Mesterskab i Norge, hvor hun red sig ind i to finaler i sport og gædingakeppni.

Christina har med sin uddannelse som sportsdommer, Life og buisness coach samt sin mange årige karierre som elite- og landsholdsrytter alle forudsætninger for at hjælpe ryttere med at opnå deres fulde potentiale inden for ridningens verden. Christina har stor erfaring i at arbejde struktureret og målrettet, for at nå sine mål som elitesportsudøver, hvilket har ført til top resultater på stævnebanerne. Derfor har hun som coach mange redskaber til at hjælpe ryttere med at opnå deres fulde potentiale både ridemæssigt og mentalt.

 

Pris:

500 kr. pr. Session (1 times varrighed)

Kontakt:

Kontakt Christina på vivildgaard@hotmail eller på 22449940 for at booke en tid.