Følg os og se de nyeste nyheder på vores facebook side CHC Master Class

Hvilken succesfuld weekend for Vivildgårds avl ved Debelmose WRL Stævne

D. 24-08-2021

9 Vivildgård heste deltog og 9 heste kom i A-finaler:

Nori fra Vivildgård nr. 2 i T.2 med 7.96                                                                             

Eldjárn fra Vivildgård nr. 3 i T.2 med 7.79 og nr. 3 i 5.1 udt. Med 7.20                                         

Falinn fra Vivildgård nr. 2 i V.1 med 7.53 og 7.17 i T.2 udt.                                                 

Kringla fra Vivildgård nr. 4 i V.1 med 7.20                                                                               

Farsæll fra Vivildgård nr. 5 i T.2 udt. Med 7.63                                                                 

Aris fra Vivildgård 7.80 i Futurity tölt og firgang for 5 års heste.                                             

Alfadis fra Vivildgård vinder af T.4                                                                                     

Töfri fra Vivildgård nr. 5 i T.1 med 7.17                                                                           

Zorro fra Vivildgård nr. 3 i T.8

Tusind tak til Sofie Panduro, Rikke Søgaard og Nina Henriksen for at i viser vores avl flot frem. Vi er meget glade og stolte over vores avl og det er en stor fornøjelse at fremvise det og se det blive fremvist. Herudover

skal det også fra os lyde en stor tak til alle de, der har været med til at arrangere dette helt fantastiske stævne. Det er så imponerende et arbejde i har gjort for os ryttere. Tusind tak Laura Midtgård Hansen Og team Debelmose Isheste.

Lille nyt hoppeføl på Vivildgård

D. 17-08-2021

Vores fine lille nye hoppeføl efter Lif fra Mið-Fossum og Evert fra slippen. Vi glæder os meget til at se hvad denne lille nye stjerne kommer til at berige vores liv med i fremtiden. 

The Danish Championship 2021

D. 12-07-2021
 
What a fantastic week at the Danish Championship.
Christina Løwe Johansen rode the 2 beautiful sons of Tjörvi. Falinn & Nori fra Vivildgård.
Falinn went to his first T.2 ever, Falinn made a very Nice performance in the preliminary with a score of 7.10 and ended 3. In the b-final with the score 7.08
Nori and Christina made a great show in the T.2 preliminary, and in the A-final they where dancing around the track with elegance and Christina rode with featherlight aids. They ended up in 2. place, in a very strong and well ridden final.
Thanks to all the spectators that was cheering in the stands, and made it a wonderful atmosphere to ride in. 
 

Aros Gait Event

14-06-2021
 
Hvilken fantastisk weekend ved Aros Gait Event i Herning.
Eldjárn fra Vivildgård en absolut hest i verdensklasse var ikke mindre end ekstrem god denne weekend. Han lå som den eneste hest ved stævnet i top 5 i tre discipliner: T.2, 5.1 og PP1.
Han vandt PP1 og lavede en unik 5 gangskombination til 7.36. Herudover scorede han flere 9 taller for tölt og 8,5 for pas.
 
Vigdis fra Vivildgård er så småt ved at komme tilbage i form og leverede stabile ridt og endt som nr. 2 i T.1 B-finalen med 7.7.8.
 
Kringla fra Vivildgård debuterede i T.2 og endte som nr. 6 i A-finalen.
 
Farsæll fra Vivildgård debuterede også i T.2 og endte på 7.03. i udtagelsen.
 
Skvisa fra Vivildgård Leverede flotte programmer og gik 7.07 i 4.1 og 7.30 i T.1.
 
Nori fra Vivildgård red en suveræn A-finale i t.2 og endte som nr. 3 med 7.79 med et snit ud på 8.00 for løs tøjle.
 
Tusind tak for alle der var med til at gøre dette til en fantastisk weekend og alle dem der har hjulpet os under stævnet, særligt selvfølgelige vores dygtige medarbejder Liv Langvad og Mathilde Ditlev. En stor tak skal også lyde til arrangørerne for at lave et stævne i absolut verdensklasse i Danmark, det er fantastisk at få mulighed til at ride på top faciliteter og for top dommere.
 

Årets første føl

25-05-2021

Spuni fra Vivildgård efter Brenna fra Helgasstödum 1 og Kolfaxi fra Lilleheden. Vi er så stolte af at den lille stjerne går den bedste fremtid i møde og skal rides og fremvises af en af vores talentfulde ryttere Clara Håkonsson. Stort tillykke med din/vores avl.

Årets første stævne

25-05-2021

Super afslutning på en fantastisk weekend i Sverige
Vigdis fra Vivildgård vinder af T.1
Nori fra Vivildgård vinder af T.2 og 6.83 i 4-gangs udt.
Falinn fra Vivildgård 6.70 i 4.1 udt og nr. 2 i T.1 oppen klasse med 7.23
Skvisa fra Vivildgård 7.63 i T.1 udt. Og 7.03 i 4.1 udt.
Töfri fra Vivildgård nr. 6 i T.2
Denne gang brillierede Hans-Christian endnu en gang med sin flotte og harmoniske ridning og blev belønnet med en Feather Price for god og harmonisk ridning. Vi er super stolte af vores heste og ikke mindst at Hans-Christian modtog denne særlige pris som betyder så utroligt meget for os.
En stor tak til teamet og særlig Rebecca Holmström for at lave en helt fantastisk god og professionel arrangeret stævneweekend for os ryttere.

2 lovende 5 års vallakker fra Vivildgårds avl er solgt

D. 09-03-2020

Arion og Aron fra Vivildgård er to lovende konkurrenceheste, som nu er solgt til to talentfulde ryttere. Aron er efter Brana fra Köldukinn og Töfri fra Vivildgård og er nu solgt til Signe Ditlev, vi glæder os til at se de to sammen på konkurrencerbanerne i ind og udland.

Arion fra Vivildgård er efter Katla fra Laxarnesi, som også er mor til Töfri og Eldjárn og derudover er han efter Börkur fra Solheinum. Han er solgt til Amalie Koefoed Winding. Vi glæder os til at se deres udvikling sammen frem mod at blive en super konkurrence ekvipage.

Onsdag D. 10. Marts afholder vi en online Clinic/ teori aften om:

D. 20-02-2021
Longering som styrkende træningsmetode
 
 
Denne aften vil vi gå i dybden med:
Longering som styrkende redskab i den daglige træning og i stævnesæsonen. Her vil vi arbejde med korrekt longering med fokus på korrekt balance, smidighed, bæring og brug af overlinie i longeringsarbejde i kapsun både med og uden indspænding samt hvilke udfordringer, der kan begrænse udbyttet af longeringsarbejdet.
Vi vil bruge clinics med heste på forskellige uddannelsesniveauer til at vise, hvordan vi træner/udfører longering i kapsun og hvordan dette vil styrke hestens balance, smidighed og bevægelighed i kroppen i den daglige træning samt hvordan dette arbejde også kan bruges i præstationsmiljøet til stævner.
 
Dette bliver afholdt som et webinar fra kl. 18:30- ca. 20:30
 
Tilmelding og betaling:
Du tilmelder dig til Christina Johansen på messenger eller på mail: vivildgaard@hotmail.com
Pris: 300 kr.
Betales på mobilepay til Christina på 22449940

Vores nyindkøbte hoppe Björk fra Studlum

D. 04.-02-2020
 
Vores nye lovende 6 års 1. Kl. Hoppe Björk fra Stuðlum. Blup 128. 
F: Konsert fra Hofi (Total 8.72)
M: Hnota fra Stuðlum (Total 8.16)
Björk er en meget talentfuld hoppe med top afstamning og er nu ifolet med Skýr fra Skálakoti og skal derefter være
Hans-Christian Løwe
s konkurrencehest og senere i fremtiden en af Vivildgårds nye avlshopper. Vi glæder os meget til at arbejde med denne fantastiske hoppe.

Online undervisning

19-01-2021

Vores online rideundervisning og teori fungerer super godt. Det er en stor fornøjelse at kunne følge vores ryttere intensivt i træningen rundt om i Danmark og i Europa. Vi har nu holdt kurser med teoridelen som webinar og rideundervisningen som online her i vinter månederne, og vi bliver mere og mere inspireret af, hvor mange muligheder disse online redskaber åbner op for. Det er fantastisk at arbejde teoretisk i dybden og at kunne undervise rytterne på deres daglige træningsfaciliteter.

Álfhildur fra Vivildgård

D. 13-01-2021 

Vi starter nu uddannelsen af vores unge. Dette er den meget lovende hoppe Alfhildur fra Vivildgård, Fra 2017, der er efter Thokki fra Kirholt og en af vores bedste 1. kl. avlshopper Brenna fra Helgastöðum 1. Vi glæder os meget til at uddanne hende til vores kommende konkurrence hest.

Glædelig jul og godt nytår

D. 23-12-2020
 
Kære alle.
 
Vi vil ønske alle vores venner, bekendte, kunder og sponsorer en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

År 2020 har for os været et spændende og lærerigt år. Vi har nydt at kunne fordybe os i ridningens kunst både som ryttere og ikke mindst som undervisere. Vi har i dette år virkelig fået gjort op med os selv, hvilke værdier vi sætter højt både i vores private liv og i vores arbejdsliv, som for os smelter sammen til et liv. Et liv, hvor vi ønsker altid at prioritere at gøre os umage, både at gøre os umage med uddannelsen af vores heste, vores elever samt i uddannelsen af os selv både som ryttere og som mennesker.
 
At gøre sig umage er en stor kunst som kræver flid, hårdt arbejde, målrettethed, ambitioner og drømme samt selvsikkerhed og troen på vejen til målet. Vi som mennesker og ryttere er i stand til hver især at gøre en unik indsats for at nå netop det, vi drømmer om, hvis vi altid sørger for at gøre os umage og gøre vores bedste.
Tusind tak til vores sponsorer Topreiter, Ipea Ihnen og Equinics og til vores venner, kunder og familie for støtten og opbakningen samt mange gode, hyggelige og lærerige oplevelser i dette år.

Vores talenthold er nu i fuld gang

09-11-2020

Vi har nu startet alle vores hold op CHC Young Riders, CHC U-25 Elite og CHC Adults Riders. Vi arbejder i dette efterår intensivt med positive motiverede ambitiøse målsætninger og uddannelses planer for hver enkelte ekvipage. Trods corona restriktioner og diverse udfordringer glæder vi os over at arbejde med så mange engagerede og målrettede ryttere denne sæson.

Aris and Zorro are sold to Nina Henriksen

We are so happy to announce that two of our young upcoming stars Aris fra Vivildgård 4 Years old and Zorro fra Vivildgård 5 years old Today past there check’s and was handed over to their new owner Nina Henriksen.
Congratulations Nina 
We are looking forward to a long and successful cooperation with you in the future. 

Årets afslutnings kursus for CHC Master Class Young Riders 2019-2020.

21-09-2020
I denne weekend afsluttede vi dette års junior/ungrytter hold med årets sidste kursus. Her arbejdede vi med at uddanne rytterne til at kunne udføre en korrekt og selvsikker træning i dagligdagen sådan at de formår at træne deres hest bedst muligt. Denne weekend bød udover undervisning og teori på clinic hvor rytterne hver især afholdte clinic for resten af holdet om træning af deres hest, hvilket de alle klarede super flot. Herudover kårede vi årets Talent som blev Freja Gandrup og Årest mest udviklende rytter som blev Signe Johannsen. Stort tillykke til de to dygtige, ambitiøse og talentfulde piger.

Sindri fra Vivildgård

D. 23-08-2020

Den meget lovende 5 års vallak Sindri fra Vivildgård er nu blevet solgt til Louise Baltzer Søndergaard. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet med denne spændende ekvipage.

Træningsuge for voksne

D. 22-08-2020

I denne uge har vi første træningsuge for voksne ryttere. Her arbejdes med træningsmetoder og uddannelse af heste og ryttere. dagen i dag byder bl.a. på arbejde med hestene fra jorden, her arbejdes med lederskab, balance, bøjelighed og eftergivenhed, Falinn og Zorro fra Vivildgård er med i clinics.

Töfri fra Vivildgård solgt til Sverige

D. 01-07-2020

Vi er nu stolte og glade for at have fundet det perfekte match til Töfri fra Vivildgård. Töfri er nu solgt til Sofie Panduro som vi glæder os til at følge og samarbejde med i fremtiden. Stort tillykke med din fantastiske hingst som har givet os så mange glæder.

Kringla fra Vivildgård: Fizo Herning 2020

D. 22-06-2020

Father: Snjall frà Vorsabæ
Mother: Katla frá Laxárnesi

This weekend Kringla was shown in Herning and received:
Conformation 8.12
Rideability 7.87 ( 8.39 as a fourgaiter )
Total: 7.96 ( 8.30 as a fourgaiter )

Falinn fra Vivildgård: Fizo Herning 2020

D. 22-06-2020

This weekend Falinn was shown at the breeding show in Herning.

This stunning horse received 6x9.0
and 1x9.5

Conformation 8.54
Rideability 8.09 ( 8.65 as a fourgaiter)
Total: 8.25 ( 8.61 as a fourgaiter )

 

1. Foal after Fálinn fra Vivildgård

18-06-2020

A stallion after our 1. Price mare Mira fra Vivildgård

 

Så er det tid til at ansøge om en plads på Danmarks bedste talenthold

25-05-2020

CHC Master Class Young riders 2020-2021 

For at fremme sporten mener vi, det er vigtigt at hjælpe den næste generation af top ryttere. Derfor har vi stiftet CHC Master Class Young Riders, som er et hold for talentfulde og ambitiøse juniorer og ungryttere.

Konceptet bag CHC Master Class Young Riders er at uddanne og støtte talentfulde unge ryttere, der er ambitiøse, målrettede og seriøse i deres træning og er interesserede i at dygtiggøre sig gennem målrettet undervisning, træning og coaching.

 

Se mere under Talentudvikling og CHC Master Class Young Rider

Our new breeding Mare

09-05-2020

Our new first Price breeding mare Villimey from Vatnsenda (total 8.11)
She is an absolutely amazing mare with a fantastic pedigree:
F: Ás fra Ámóti 8.45 in total with 8.75 for Rideability.
M: Álfrun fra Reykjavik 8.48 in total with 8.63 for rideability
Villimey has a Blup at 120
She will now be covered with the one and only Tjörvi fra Sunnuhvoli.

Aris 4 år- what a true super star

Dröfn fra HCL-Hestar vil nu være avlshoppe på Vivildgård

20- 04-2020

Vi glæder os nu til at kunne byde vores hjemmeavlede Dröfn fra HCL- Hestar velkommen som vores avlshoppe. 
Dröfn er en 1. Kl. hoppe med 9 for tölt, vilje og form efter Kiljan fra Blessastöðum og Brenna fra Helgasstödum

Dröfn har de senere år vist sig frem som top konkurrence hest med Sigrid Bisgaard Amstrup i sadlen både på nationalt og internationalt niveau. Her kan nævnes flere topresultater: Danmarksmester i 4- gangs kombination,
Landsholdshest ved Nordisk Mesterskab i Sverige 2018
7.43 i T.1 udt og 7.67 i finale.

Falinn fra Vivildgård

14-04-2020

Fálinn fra Vivildgård The most amazing horse after Tjörvi fra Sunnuhvoli and Frigg fra Árnagerdi.

NYT NYT NYT CHC Master Class: Live E-undervisning/coaching

 

18-03-2020

CHC Master Class tilbyder nu ”Live ” E- rideundervisning.

Ønsker du at modtage rideundervisning hos Christina Johansen eller Hans-Christian Løwe, er det nu muligt at modtage eneundervisning hjemme på din bane, ovalbane , i din ridehal eller til stævner, uden at vi er fysisk til stede, men over internettet/telefonen. Ekvipagen filmes i ridelektionen som går direkte Live til underviseren, som så giver undervisning/coaching via telefonen.

Denne undervisnings form vil gøre det muligt for os at udføre en  målrettet, intens og koncentreret undervisnings lektion, samt at følge rytterne tæt i deres daglige træning og i fremvisnings situationer.

Forud for e-undervisningen aftales, hvordan lektionen skal struktureres og tilrettelægges. Det er muligt at bruge lektionen på undervisning, coaching, planlægning af træning samt diverse spørgsmål mm.

Derudover tilbyder vi også denne undervisnings form i forbindelse med stævner, her kan vi tilbyde træning aftenen inden fremvisning, opvarmning, træning mellem fremvisninger samt at se programmet og give feedback.

Såfremt dette har din interesse kontakt Christina på 22449940, Messenger eller på mail: vivildgaard@hotmail.com  for aftale hvornår og hvordan lektionen skal struktureres. I forhold til det tekniske er der flere løsninger, som vi gør brug af. Dette aftales med den enkelte rytter.

 Det er muligt at modtage lektioner på henholdsvis.

20 min:                                    270 kr.

30 min:                                    400 kr.

40 min:                                    530 kr.

Der betales på mobilepay forud for lektionen.

New sponsor: Top Reiter

04-03-2020

We are happy,exited and proud to announce that we have started a cooperation with the biggest and best selling sadle company for Icelandic horses in the world.
✨TOP REITER ✨

After 7 good years in “team Hilbar” we will now keep on our journey in the team of TopReiter. We feel honored to be invited into a team with so much experience and knowledge.
Thank you Koki and the rest of your team, for this great opportunity 

Nyt sponsor samarbejde med Equinics

26-02-2020

Vi er meget glade og  stolte over vores nye samarbejde med Equinics. Equinics sælger kvalitets produkter bl.a. inden for køle-, varme-, ly-s, keramisk-, magnetisk-, mikrostrøm-, lyd-, luftvejs-, akupressur-, manuel- og kompressions terapi. Samt flere forskellige trænings gadgets og coaching udstyr og meget mere.

Læs mere om Equinics og deres produkter på www.equinics.eu 

Stor succes for Vivildgårds avl og ryttere til dette års Worldtölt

23-02-2020

Vivildgårds avl sejrede i de to hingsteshows.

Eldjárn viste en top præstation og fremvisning i både udtagelse og finalen. Han scorede ikke mindre end 9.14 af dommerne i udtagelsen i 5-gangs hingsteshowet og endte som vinder af finalen.

Falinn fra Vivildgård var forrygende i hingsteshowet for 4-gængere og scorede ikke mindre end 8.83 i udtagelsen af dommerne og vandt også finalen.

Ofeig og Christina leverede et super ridt i T.2 og vandt sølv medaljen.

Tusind tak til alle der stemte på vores hingste i hingsteshowet, bakkede os op og heppede. Det gjorde worldtölt til en fantastisk oplevelse.

Tak til vores sponsorer, der er med til at give os mulighed for at tilbyde vores heste det bedste: Hilbar reitsport, Ipea Ihnen, Equinics

Tak til alle der deltog i longeringsaftenen i går.

18-02-2020

Denne aften handlede om longering som styrkende trænings metode. Der blev holdt teori og vist clinics og til sidst blev deltagernes heste gennemgået i longeringsarbejdet og de fik redskaber med hjem til at arbejde videre med. Vi glæder os til endnu flere foredrags/ clinics aftener i 2020

Thora fra Hafnarfirði er solgt

D. 29-01-2020

Stort tillykke til Mathilde Ditlev med sin nye hest Thora fra Hafnarfirði. Vi glæder os til at følge dem i træningen og på konkurrencebanerne

Føl på stald

D. 16-01-2029

Så er de sidste fire føl vænnet fra deres mødre og er nu taget ind på stald for at lære at blive håndteret.  Disse føl er:

Tindra fra Vivildgård ( brunt føl) 

F. Viti fra Kargaðarhóli, M. Brana fra Köldukinn

Álfasteinn fra Vivildgård (musegrå)

F. Viti fra Kargaðarhóli M. glæta fra Hlemmiskeið

Flögri fra Vivildgård (sort)

F. Viti fra Kargaðarhóli M. Frigg fra Árnagerði

Brilljant fra Vivildgård (sort med lysere man)

F. Tjörvi fra Sunnuhvoli M. Mira fra Vivildgård 

Vi glæder os meget til at se, hvad fremtiden bringer med de unge heste

Tjörvi from Sunnuhvoli receiving 1. Price for offspring

02-01-2020

We are so proud that Tjörvi is receiving this honour with only 87 offspring and 14 of them judged with over 8.00 in breeding evaluation. 

Tjörvi has given us a lot of fantastic offsprings that we are so great full for every day❤️❤️

What a year

Christmas is approaching and we are now looking back in the year that went. It has been a phantom year for the riders and horses from Vivildgård, of which we are very proud.
 
Vigdis fra Vivildgård                  Danish Champion in T.1 (8.56) and bronze medal winner in T.1 at WC in Berlin (8.45)
 
Eldjárn fra Vivildgård                 7.70 i T.2 -, 7.23 i 5.1-, 7.42 i PP1-, 7.45 in 5-gait combination. Silver in pacetest & 2x A-finalist in T.2 and F.1 at DM 2019 and Danish Champion in 5-gait combination. Personal reserve horse for Hans-Christian at WC 2019 in Berlin
 
Ofeig fra Ulfstödum                   8.21 in T.2 and silver medal winner at the German qualification tournament at Eichenhof. - 6.83 in  5.1
 
Skvisa fra Vivildgård (7 år)        7.17 in V.1 og 7.87. i T.1  preliminary and 8.45 in T.1 finale
 
Nori fra Vivildgård    (8 år)        7.89 in T.2, winner at the Danish qualification tournament in T.2 and silver medal winner at DM in T.2
 
Töfri fra Vivildgård   (9 år)        7.46 in T.2 and Winner of T.2 at the national tournament 2019
 
Fálinn fra Vivildgård (6 år)       7.17 in T.1 and winner of T.1 at national tournament, breeding evaluated in first price as a fourgater, winner of Futurity tölt at worldtölt with a total score 9.00
 
Kringla fra Vivildgård  (6 år)    6.80 in V.1 and 6.73 in T.3. Winner of V.1 at the national tournament 2019
 
Dröfn fra HCL-hestar                7.43 in T.1 and 6.73 in V.1
 
Farsæll fra Vivildgård (5 år)    8.50 in futurity  tölt.
 
One thing that is particularly important to us in our work with horses and teaching is good and harmonious riding. Therefore, it is a huge honor that both Christina and Hans-Christian are both nominated for the WRL list for good and harmonious riding. Hans-Christian's great work with the horses and presentation of the farm's horses for competitions has even made that he is Nr. 1 on the WRL list of good and harmonious riding, which is a great dream that has come true.
 
In addition to ourselves, during the year, we have taught an incredible number of riders and worked with our 3 talent teams CHC Master Class Young Rider, U-25 elite and adults who have evolved super nice and achieved many great results. It makes us very proud and happy to see our pupils evolve and achieve their goals.
 
A big thank you and a desire for a merry Christmas to all our students, customers and collaborators as well as those who support and help us both in daily and for competitions. A particularly big thank you to our sponsors

3 års hingsten Arion fra Vivildgård

12-12-2019

F: Börkur fra Sólheinum

M: Katla fra Laxarnesi

Arion er bror til flere af vores konkurrenceheste som Eldjárn, Töfri og Kringla fra Vivildgård. Arion er nu tilredet og vi glæder os til at arbejde videre med ham i det nye år

CHC Master Class Young Riders 2019-2020.

22-10-2019
Vi har nu startet vores nye Young Rider hold op og vi er meget stolte over at kan prale af dette hold, som endnu engang må siges at være et top hold af dygtige ambitiøse og målrettede ryttere, som vi glæder os meget til at følge det næste år.

Årets CHC Master Class Young Riders

30-09-2019

Sidste kursus for CHC Master Class Young Rider 2018-2019 er nu afholdt og til dette kursus blev årets “CHC Mater Class ryttere” kåret. Disse ryttere har fået denne flotte titel på baggrund af deres udvikling og ikke mindst målrettede og seriøse arbejde med træningen af deres heste, som har rykket sig enormt over året. Et stort tillykke til: 
Bjørk Nordal og Monique Erichsen

Alfadis fra Vivildgård er solgt

Vi er meget glade og stolte over at vi nu har solgt Alfadis fra Vivildgård til Rikke Søgaard. vi glæder os meget til at følge dem fremover og vi ser frem til at have dem begge hos os i stalden til hverdag

CHC Master Class U-25 elite hold og Young rider hold 2019-2020

14-09-2019

Vi er nu stolte over at kunne præsentere vores CHC Master Class Young rider hold for talentfulde ambitiøse juniorer/ungryttere og vores U-25 Elite hold for talentfulde, målrettede og ambitiøse unge ryttere 2019-2020. De ryttere der er udtaget, er udtaget på baggrund af deres ridetekniske niveau og ambitioner om at dygtiggøre sig i ridningen samt deres individuelle mål for at præstere. Vi ser frem til at arbejde med disse dygtige ryttere i 2019-2020.

På CHC Master Class Young Rider holdet 2019-2020 er følgende ryttere: 

Linea Ørndrup

Mathilde Ditlev

Karla Rokkedal

Fraja Gandrup

Amanda Frandsen

Eleni Høyland

Monique Erichsen

Maia Husum

Maja Nørgaard Knudsen

Signe Johannsen

Askja Isabél

Eva Christina Dahlquist

 

På CHC Master Class U- 25 Elite 2019-2020 hold er følgende ryttere:

Sigrid Bisgaard Amstrup

Clara Håkonsson

Liv Langvad

Liv Mørkbak Andreassen

Anne Kathrine Carlsen

Elina Bering

Cathrine Langkilde

Linnea Zangenberg Eriksen

Wendie Mckee

Emma Kring

Emma Friis-Skouw

Anne Sofie Jensen

Amalie Kofoed

7 mares pregnant

09-09-2019

Last mare of the year scanned pregnant to day. Glæta  fra Hlemmiskeidi, and Falinn fra Vivildgård

Next year we are expecting 7 foals, after Viti fra Kagaðarhóli, Garri fra Reykjavik, Àgustinus fra Melaleiti, and Falinn Fra Vivildgård

Unghestene er kommet på stald

26-08-9019

Så er de unge heste kommet på stald og træning af dem påbegyndes. Hans-Christian holder i dag clinic for vores medarbejder om håndtering og træning af de unge heste fra jorden. Her arbejdes med rytterens kropssprog, håndtering af hestene for lette hjælpere og signaler, tillid ml. hest og rytter samt at hesten bruger sig korrekt og er afspændt i overlinien og i kroppen fra jorden samt bevarer en glæde ved arbejdet.

Worldchampionship 2019

14-08-2019

A fantastic World Championship for the breeding of Vivildgård.

Vigdis and Hans-Christian won the bronze medal in T.1 with a score of 8.45 and Eldjàrn and Hans-Christian made a fantastic show saturday evening. We are so proud and happy of Vigdis, Eldjàrn and Hans-Christian’s performance at the world championship. We would like to thank everyone that supported us:
Anne Sofie Jensen and Anne Kathrine Carlsen for your warm welcome home to us, Eldjàrn and Vigdis.
All the people who had cheered on us from the tribunes.
All the people that wished us good luck and wrote greetings and congratulations to us.
Rune Svendsen for his great help and support at the event.
The danish teamleaders, that have been working a lot for the riders at the event.
Our sponsors Hilbar reitsport and Ipea Ihnen for your support all the way.

What a success for the breeding and horses of Vivildgård at the Danish Championship 2019

16-07-2019

Our farm Vivildgård was represented with 10 horses at the Danish championship and the national tournament 2019 an the horses did a really great job:

Vigdis from Vivildgård: Danish Champion in T.1 with the marks of 8.56

Eldjárn from Vivildgård: Danish Champion in 5-gait combination, nr. 3 in T.2 and 5.1 preliminaries and nr. 2 in PP1

Kringla from Vivildgård (6 years old): Winner of 4.1 with 6.80 at the national tournament

Töfri from Vivildgård: Winner of the T.2 at the national tournament with 7.46

Nori from Vivildgård: Won the silver medal at the Danish championship in T.2 with 7.56

Falinn from Vivildgård (6 years old): Winner of T.1 with 6.89 at the national tournament

Skvisa from Vivildgård (7 years old): Nr. 3 in the b-final in T.1 with 7.72

Dröfn from HCL-Hestar: 6.77 in T.1 at the Danish championships

Ofeig from Ulfsstödum: Nr. 2 in the B-final in T.2 at the Danish championships

Tjörvi from Sunnuhvoli: Qualified to the B-final in T.2 at the Danish championships

 

We are so proud of our breeding and our horses and especially that two of our horses Vigdis from Vivildgård and Eldjárn from Vivildgård (as personal reserve) is chosen into the national team at the World championship in Berlin in August with Hans-Christian Løwe.

We are looking so much forward to go to Berlin with these to special horses.

Thank´s  to our sponsors for helping us preparing the horses to perform their best in training and at competitions Hilbar reitsport and Ipea Ihnen.

Beside our self we have a lot of students at the Danish championship and at the national tournament. Congratulations to all our students with their great results and a big congratulations to Sarah Rosenberg Asmussen, that will be representing Denmark at the world championships with Baldur from Hrafnsholt.

Vigdis fra Vivildgård danmarksmester i T.1 og Eldjárn fra Vivildgård danmarksmester i 5-gangskombination og begge udtaget til VM i Berlin

Looking forward to the Danish Championship 2019

09-07-2019

Danish championship 2019.
We are now looking forward to the Danish championship and the national competition. This year we will participating with a 11 horses from our breeding/farm and 14 horses will go from our place.
The horses will be:
Tjörvi fra Sunnuhvoli and 4 of his offspring:
Falinn fra Vivildgård
Töfri fra Vivildgård
Skvisa fra Vivildgård
Nori fra Vivildgård

Eldjárn fra Vivildgård and 1 of his offspring
Farsæll fra Vivildgård

And:
Vigdís fra Vivildgård
Kringla fra Vivildgård
Ófeig fra Ulfsstödum
Dröfn fra HCL- Hestar

Beside our self we have a lot of students participating at the National competition and the Danish Championship. We wish you all a great event and good luck. We are looking forward to see you all in Herning. #hilbarreitsport #hilbarskandinavien #ipeaihnen

Kåring i Herning

23-06-2019

Falinn fra Vivildgård - Endnu et Tjörvi afkom kåret i 1. Kl. 

Falinn fra Vivildgård blev i weekenden kåret i 1. Kl. Som 4-gænger med bl.a. 9 for galop og vilje og sind og 8,5 for tölt og form. Falinn er en fantastisk hest som vi glæder os til at forsætte med på konkurrencebanerne. 

WM qualification tournament at Eichenhof

18-06-2019

Great success for team Vivildgård at the german WM qualification tournament at Eichenhof.
Hans-Christian did a very good job in the tölt disciplines T.1 and T.2. Skvisa and Vigdis both qualified into the a-finale in T.1. Skvisa scored 7.67 and Vigdis scored not less than 8.13 in the preliminaries. He was riding Vigdis in the final and ended up with a score of 8.06 and became nr. 4. 
Eldjàrn and Hans-Christian was really amazing in T.2 and made their highest score in this discipline ever at 7.70 and in the final Eldjàrn was even better and became nr 3 with 8.04. Hans-Christian did also a great job in the fourgait competitions, were he was riding Skvisa in V.1 to a total score of 7.07 and our young stallion Falinn from Vivildgård in V.2 were he became nr 4 with 6.60 
Christina was incredible in the T.2 preliminarily, where she shared the second position at 7.87 with both Ófeig fra Úlfsstödum and Nori fra Vivildgård. She decided to ride Ófeig in the final, where Ófeig was much better and got up to 9 for all sections and ended in second place with a total score of 8.21
Christina was also riding Tjörvi fra Sunnuhvoli in the T.2 and he was wery good in the first two sections unfortunately he was a bit unbalanced in the loose rein. 
Sigrid and Dröfn did a great job in T.1 and V.1 and became nr. 2. In the b-final.  thank you for a great event. Now our competition horses will be prepared for the danish championship, where we will participate with 11 horses from our stable and 8 homebreed horses. A special thanks to our sponsors Hilbar reitsport, Hilbar Scandinavia and Ipea Ihnen. #hilbar #ipeaihnen #hilbarskandinavien

Viti

RD festival at Magaretahof

D. 26-05-2019

We are so proud and thankful for our breeding and horses at Vivildgård. It has been an awesome week at Margaretehof RD Festival.
Christina and Nori fra Vivildgård won the T.2 with 7.92 and she and Ofeig from Úlfsstödum became nr. 5 in T.1 with 7.22.
Sigrid Bisgård Amstrup became nr. 3 in T.1 with 7.39.
Hans-Christian and Eldjàrn fra Vivildgård became nr. 2 in 5.1 with 7,36, nr. 2 in PP1 with 7.42 and nr. 2 in fivegait combination with 7.16.
Hans-Christian and Vigdis fra Vivildgård became nr. 1 in the T.1 preliminaries with not less than 8.10.
Hans-Christian and Skvisa fra Vivildgård (7 years old) got 7.17 in 4.1 preliminary and became nr. 2 in fourgait combination in T.1 final with amazing marks at 8.45.
On top of all this great results Hans-Christian was awarded with the feather prize for good and harmonious riding.
Thank you for a great event and thank you to our sponsors Hilbar reitsport and Ipea Ihnen #hilbar #ipeaihnen 

Our talented rides at RD festival

26-05-2019

Success is not coincidence it only requires talent and hard work.
We had the pleasure of coaching some of our talented U-25 elite riders this weekend to RD Fesrival in Sweden.
They did amazing performances:
Clara Håkonson won P1 YR and became second in T.1 YR
Elina Bering became second in 4.1 YR and third in T.2 YR
Sarah Rosenberg did a very good job in 4.1 and became third in the preliminary round with up to 9 for gallop.
Sigrid Bisgaard Amstrup became third in T.1 senior.
Sofie Panduro became nr. 12 in P2 seneiors and became nr. 18 in 5.1 seniors
We are very proud to work with such talented, dedicated hard working power girls. Congratulations to you all. 

Demantur fra Vivildgård solgt til Sigrid

D. 20-05-2019

Vi glæder os meget over at have solgt en af vores mest talentfulde unge heste Demantur fra Vivildgård efter Brenna fra Helgasstödum 1 og Depill fra Vótmula til en af vores absolutte mest talentfulde ryttere Sigrid Bisgaard Amstrup. Vi glæder os til at følge dem i fremtiden.

Fyrsti fra Vivildgård til sit første stævne

D. 16-05-2019

Fyrsti fra Vivildgård og Linea Ørndrup til deres første stævne sammen.
Linea viste i dag den unge Tjörvi søn Fyrsti fra Vivildgård til hans første stævne og sikke en flot start de to har sammen 6.37 i T.7. Det er en fornøjelse at sælge vores avl til sådan en dygtig rytter

Icehorse Festival- En stor succes for Vivildgårds avl

09-04-2019

Icehorse festival var en kæmpe succes for Vivildgårds avl. Der var repræsenteret med ikke mindre end 9 heste. Alle hestene leverede flotte resultater og 90 % af dem kom i finaler i alt, hvad de deltog i. Derudover må vi fremhæve, at Eldjárn og Hans-Christian leverede en super flot udt. og finale ridt i 5.1 på absolut højeste niveau.

Vi er meget stolte af vores avl og det er fantastisk at kunne præstere på egen avlede heste på højeste nivau i sporten.

Tjörvis afkom:

Kringla fra Vivildgård (6 år): To A-finaler i 4.2 og T.3, endte som nr. 3 i T.3 med 6.67

Skvisa fra Vivildgård (7 år): nr. 5 i 4.1 og b-finale i T.1 med 7.50

Nori fra Vivildgård: A-finale i T.2 og 5.2.

Falinn fra Vivildgård (6 år): Vinder af 4.2 og nr. 5 i T.3 udt.

Töfri fra Vivildgård: 7.00 i T.1

Dröfn fra Hcl- Hestar: 7,43 i T.1 udt. og nr. 3 i b-finalen

Ofeig fra Ulfstödum: nr. 2 i b-finalen i 5.1 med 7.24

Eldjárn fra Vivildgård: Nr. 2 i 5.1 med 7.45 og nr. 2 i T.2 udt. med 7.27

Eldjárns afkom:

Farsæll fra Vivildgård (5 år): Nr. 2 i futurity tölt med 8.30

Derudover kunne vi også til Icehorse festival stå på sidelinjen og se mange af vores dygtige elever ride. Det er en stor fornøjelse at se deres flotte ridt og hvor meget de udvikler sig og selvfølgelig super dejligt at mange havde medaljer med hjem. Tillykke til alle vores elever med deres flotte resultater.

Tak til alle dem der bakkede op, heppede på os fra tribunen, fulgte med på sidelinjen og gav en hjælpende hånd.

En stor tak til vores sponsorer #hilbar #ipeaihnen for at sørge for det bedste udstyr til vores heste samt de bedste plejeprodukter og foder

Getting ready for Icehorse festival

02-04-2019

We are now ready for Icehorsefestival and we are looking forward to participating in this event. We will show a lot of homemade horses:
Eldjárn fra Vivildgård
Vigdis fra Vivildgård
Dröfn fra HCL-Hestar
And 5 homemade offspring after Tjörvi fra Sunnuhvoli:
Töfri fra Vivildgård
Skvisa fra Vivildgård
Kringla fra Vivildgård
Falinn fra Vivildgård
Nori fra Vivildgård
And 1 offspring after Eldjárn fra Vivildgård:
Farsæll fra Vivildgård
And also Ófeig fra Ulfsstödum will be participating.
Alle the horses will be ridden in Hilbar equipment and feeded with Vitalis sport and muskulatur from Ipea.
We will also wish all our students good luck and we are looking forward to see you all doing your best and have some fun with your horses. #hilbar #ipeaihnen

Worltölt 2019

Falinn fra Vivildgård

24-02-2019

Fantastisk weekend i Odense til dette års World Tölt. 

Vivildgård var repræsenteret med fem heste. 

Falinn fra Vivildgård var fantastisk i Futurity tölt og vandt klassen med ikke mindre end en helt unik karakter på 9,0. Den kun 5 årige Farsæll fra Vivildgård leverede også en super præstation i denne klasse og lå nr. 3 i udtagelsen med 8.0 i karakter. Vi glæder os meget til at videreuddanne disse to brødre og have dem som fremtidige konkurrence heste. 

Hans-Christian red sig direkte i a-finalen i T.1 på den kun 7 årige hoppe Skvisa fra Vivildgård og endnu en gang leverede de en top præstation og endte som nr. 6 i finalen med 7.72.

Herudover havde vi fornøjelsen af at vise vores avl frem i stutterifremvisning lørdag eftermiddag. Her deltog Falinn, Farsæll, Nori og Eldjárn som alle viste flot figur. En stor tak til Agnar Snorri Agnar Snorri Stefánsson og Nils-Christian Larsen for flot fremvisning af vores heste. 

Vi er meget stolte over vores avl og vores unge heste der alle opnåede imponerende resultater. 

Tak til alle der heppede og støttede os. I gjorde det til en fest at ride World tölt og tak til vores sponsorer der er med til at sørge for at vores heste får de bedste betingelser for at præstere. #hilbar #ipea

Vivildgård vil fremvise Stutteriets avl til worldtölt

15-02-2019

BREEDING FARMS AT WORLDTOELT 2019
Vivildgård by Hans-Christian Løwe and Christina Johansen

Stutterifremvisning ved worldtölt 2019.

"Vivildgård er et stutteri, hvor målsætningen er at avle top konkurrenceheste på internationalt niveau som er velbygget med stor udstråling, godt sind, store smidige og rummelige bevægelser i alle gangarter."

We will present the horses:

Eldjárn fra Vivildgård
Nori fra Vivildgård
Skvisa fra Vivildgård
Falinn fra Vivildgård
Farsæll fra Vivildgård

All horeses will be ridden with equipment from Hilbar reitsport

SEE YOU IN ODENSE

Forberedelse til Worldtölt

Hans-Christian og Skvisa fra Vivildgård forbereder sig til Worldtölt, hvor hun skal være med i stutterifremvisning. Hans-Christian rider i katla JB sadlen fra Hilbar. 

Competition and breeding results for the Riders and horses from Vivildgård 2018

19-10-2018

Vigdis fra Vivildgård

Nr. 5 to the Nordic championship 2018 with a score of 8.17 in T.1

Tjörvi fra Sunnuhvoli 7.93 i T.1

Eldjárn fra Vivildgård
7.50 i T.1, 7.07 i 5-gait combination, 6.97 i 5.1

Ofeig fra Ulfstödum 7.56 i T.1 og 6.97 i 5.1

Dröfn fra HCL-hestar 7.67 i T.1 og 6.60 i 4.1,
Danish Champion in 4- gaits combination YR

Skvisa fra Vivildgård (6 år)
7.07 i V.1 og 7.00 i T.1
Shown in breeding shows with a total score of 8.09 and 9 for tölt, slow tölt, form under rider and willingness

Nori fra Vivildgård (7 år)
7.23 i T.1 og 6.70 i V.1
Shown in breeding shows with 8.30 for riddenabilities.

Töfri fra Vivildgård (8 år) 7.73 i T.1

Fálinn fra Vivildgård (5 år) 6.33 i T.7

Kringla fra Vivildgård (5 år) 6.20 i V.2 og 6.42 i T.7

Tjörvi fra Sunnuhvoli

Töfri fra Vivildgård

Vigdís fra Vivildgård

Dröfn fra HCL-Hestar

Eldjárn fra Vivildgård

Unghestene er kommet ind i træning

03-10-2018

Så er vi i gang med at tilride og træne vores ungheste og har nu startet den første årgang op efter Eldjárn fra Vivildgård som ser meget lovende ud. Her ses 4 års hingsten Farsæll fra Vivildgård efter 2,5 måneds træning😊💥

Evalueringskurset for CHC Young Rider hold 2

13-09-2018

Årets sidste kursus for CHC Young Rider hold 2. Til dette kursus var temaet evaluering i ridning og hvordan vi anvender dette redskab til at dygtiggøre os som ryttere. Derudover blev årets talent Sofie Ladefoged og årets mest udviklende rytter Astrid Olsen Henriksen kåret. Stort tillykke til jer og tak til hele holdet for en målrettet og seriøs arbejdsindsats. Vi glæder os nu til at udtage de nye hold og arbejde videre med talentudvikling af unge ryttere

Nordic Championship 2018 in Sweden

14-08-2018

What a great experience for our horses and riders. Margaretehof was a perfect location for such an event.

Our homebreed horses performed fantasticly.

Vigdis fra Vivildgård and Hans-Christian Løwe was fantastic in the T.1 preliminary and with not less than a mark of 7.93 they were going directly into the A-final as nr. 4. In this fantastic final with ome of the worlds best tölt horses she did an even better performance and ended up with a score of 8.17 and the 5th position.
Dröfn fra HCL- Hestar and Sigrid Bisgaard Amstrup was participating in V.1 YR and together they ended up with there highest score this year with the mark 6.60 and qualified for the B-final. Dröfn and Sigrid was also very good in the T.1 YR preliminary and got not less than 7.00 and a spot into the a-final, she ended up in 5th place.
We are very proud to have gotten the opportunity to show our breeding at such a great event, and to be part of Danish team.

Nordic championship the preliminary in T.1

09-08-2018

Fantastic days at the Nordic Championships in Sweden 

Today it was finally our time to shine, and "the golden mare" Vigdis fra Vivildgård surely did.
7.93 in the T.1 preliminary and a ticket to the a-final on Sunday 

Træningsugen 2018 for juniorer og ungryttere.

30-07-2018

I uge 30 var ikke mindre end 17 unge ryttere samlet på Vivildgård til træningsugen. Vi arbejdede med rytteren i fokus herunder kropskontrol, balance og kropskoordinering både fra jorden og i ridningen. Rytterne arbejdede seriøst og målrettet hele ugen og rykkede sig meget. Derudover havde vi mange hyggelige og sjove sociale arrangementer. Tusind tak til alle for en rigtig god uge. Det var fantastisk spændende og hyggeligt at være med til at uddanne de unge dygtige ryttere.

 

DIM The German Championships 2018

Skvisa fra Vivildgård 7.00 in T.1 and 7.07 i V.1 only 6 years old

24-07-2018

Good days in Germany 
DIM 2018 a fantastic experience for us. Our only 6 years old mare Skvisa from Vivildgård and Hans-Christian did a super job in there second T.1 and got a score of 7.00 and up to 7,5 for all assessment. Skvisa was also amazing in V.1 and ended up with a totalscore of 7.07 with up til 8.00 for slow- and fast tölt.
Christina and Ofeig fra Ulfstödum did a super job second time together in T.1 and got 7,50 with up to 8 for slow and fast tölt in the preliminary. in the final they scorer 8.50 for slow tölt and even up to 9.00 for this sektion. They ended up with 7.56 in the final. 

Ofeig fra Úlfsstödum and Christina Johansen

DM 2018

16-07-2018


Stor succes ved de danske mesterskaber for os selv, vores avl og vores dygtige elever.
Vi er stolte over at sende to hjemmeavlede heste med det danske landshold til nordisk mesterskab i Sverige i August. Hans-Christian Løwe vandt bronzemedaljen i T.1 til de danske mesterskaber på Vigdis fra Vivildgård. Sigrid Bisgård Amstrup og Dröfn fra HCL-Hestar blev danmarksmester i 4-gangskombination og vandt sølvmedaljen i T.1 YR. Derfor skal Sigrid og Hans-Christian nu vise vores avl frem i den røde jakke ved Nordisk mesterskab.
Christina og den unge Nori fra Vivildgård debuterede i T.2 ved dette års DM og red sig ind på en flot 7. plads med op til 7.5 for løs tøjle. Vi glæder os til at se dette T.2 talent vokse.
Udover os selv og vores egne heste, er vi stolte og glade for den store succes mange af vores dygtige elever opnåede til DM. Stort tillykke til jer alle.
Vi glæder os nu til at træne frem mod NM, hvor 4 af vores elever er udtaget.
Tusind tak for opbakningen ved DM og et godt heppekor, som gør det sjovt at ride på banen.
Tak til vores sponsor: Hilbaar Reitsport og IPEA Ihnen, som er med til at gør det muligt at ride i top udstyr og på top velernærede heste.

Vigdis fra Vivildgård til nordisk mesterskab 2018 i Sverige

Our very talented 5 years old stallion

D. 26-06-2018

Our 5 years old stallion Fálinn fra Vivildgård.
M: Frigg fra Árnagerdi
F: Tjörvi fra Sunnuhvoli

Fizo Heesberg

Well made is home made.
Fizo Heesberg was a great succes for our breeding. Well done Hans-Christian Løwe
2 siplings Skvisa and Nori after Tjörvi fra Sunnuhvoli and Dimmbrá fra Tjaldhólum in 1. Price. Tjörvi has now so many high judget offsprings that he is now qvalified for honorprice for his offsprings.

Skvisa fra Vivildgård: total 8.06 with 4x 9 for tölt, slow tölt, spirit and form

Nori fra Vivildgård: Total 8.24 with 8.30 rideability

Eldjárn fra Vivildgård: Total 8.27 with 8.33 for rideability.

Fálinn fra Vivildgård: 8.29 for comformation- Not showed in riding.

3. føl på Vivildgård

06-05-2018
Et hingsteføl efter verdensmesteren i 4.1 Muni fra Kvistum og 1 kl. hoppen Brenna fra Helgasstödum, der er kåret med 9 for tölt og trav og 9.5 for langsom tölt.

2. foal from Vivildgård

25-05-2018

A beautiful big black mare after Frigg f. Àrnagerdi and Eldjàrn f. Vivildgård

Kronshof 2018: Vores avl, heste og ryttere viste sig endnu engang at kunne stå distancen på internationalt niveau.

 

25-05-2018

Vi havde ikke mindre end 6 heste der gik over 7.00 i T.1 og T.3. Hvor de 5 hjemmeavlede heste alle gik over 7,20 i T.1.

Resultater:
Christina og Ófeig fra Úlfstödum: vinder af T.3 med 7.61
Christina og Töfri fra Vivildgård: nr 3 i T.1 med 7.54.
Christina og Nori fra Vivildgård debut i 4.1 til 6.60 og 7.23 T.1.
Hans-Christian Løwe og Eldjárn fra Vivildgård: nr 2 i 5.1 med 7.21 og nr 6 i T.1 udt. med 7.50 samt nr. 5 i stilpas og en 5- gangskombination til 7.07.
Hans-Christian og Vigdis fra Vivildgård nr. 2 i T.1 med 7.72.
Sigrid Bisgård Amstrup og Dröfn fra HCL Hestar vinder af T.1 YR med 7.67.
Sigrid Bisgård Amstrup og Silja fra Tybrind vinder af T.3 YR med 6.43 og nr. 3 i 4.2.
Martin Rokkjær Simonsen og Kraftur fra HCL-Hestar nr. 3 i T.1 YR med 6.78.
Louise Rokkjær Simonsen og Himnasending fra HCL Hestar vinder af T.3 junior med 5,94.

Vores heste er fuldtudstyret med Hilbar rideudstyr og bliver fodret og plejet med IPEA produkter. Tak til Hilbar og IPEA Ihnen.

De første to hopper er nu scannet i fol.

14-05-2018

Lif fra Mid-fossum er scannet i fol med Styrkur frá Eystri-Hól og Dimmbrá fra Tjaldhólum er scannet i fol med Tjörvi fra Sunnuhvoli.
Derudover har vi også bedækket Mira fra Vivildgård med Tjörvi.

Heesberg WRL stævne

02-05-2018

Fantastisk weekend i Tyskland ved Hengste Nord WRL stævne på stutteri Heesberg, hvor Vivildgårds og HCL-hestar´s avl og ikke mindst, CHC master Class rytterne havde stor succes.

Christina red de to Tjörvi afkom Töfri og Nori fra Vivildgård. Hun vandt T.3 på Nori og lå nr. 3 i 4.2 udtagelsen. Töfri endte som nr. 4 i T.1 med 7.39. Det er super spændende med disse to fine töltheste fra Vivildgård, som er under stor udvikling.

Herudover red Christina hoppen Ofeig fra Ulfstödum i 5.1 og T.3. de lavede en flot 5.1 udtagelse til ikke mindre end 6.97 point, hvilket gav dem en 3. plads i 5.1 udtagelsen og blev nr. 2 i T.3 udtagelsen. Efter 4 super gode opgavedele i 5.1 finalen lå de i spidsen med 7.37 point, men tabte så desværre en sko i 1. paslægning.

Hans-Christian red Vigdis fra Vivildgård og lavede både en flot udtagelse og finale i T.1 som gav en 2. plads med 7.56 point. Herudover red han 5 års hoppen Kringla fra Vivildgård, som også er efter Tjörvi og  helsøster til Töfri. De vandt T.7 med 6.42 og lavede en flot 4.2 udtagelse til 6.20 og red dermed karakter til 4.1.

Sigrid debuterede med Dröfn fra HCL-Hestar i T.1 og 4.2 og lavede et fantastisk ridt på 7.27. i T.1 udt. Hvilket gav en finaleplads, hvor de endnu en gang viste en flot ridepræstation og endte som nr. 3 med ikke mindre end 7.45 og flere 8 taller. Dette gjorde hende også til bedste ungrytter i klassen.

Herudover lå hun nr. 2 i 4.2 udtagelsen med 6.67.

Vores dygtige elever søskendeparret Louise og Martin Rokkjær Simonsen fremviste også vores avl super flot frem til stævnet.

Martin og Kraftur red DM point i T.1 og Martin og Bryndis fra Vivildgård vandt T.7 for unge ryttere. Martin red to super flotte ridt, og viste flot og harmonisk ridning.

Louise og Himnasending fra HCL-Hestar vandt 4.2 for ungryttere og blev nr. 3 i T.3. Louise lavede to super flotte fremvisninger på Himnasending både i töltklassen og i 4-gang. Hvor hun bl.a. fik 7.5 for skridt.

Vi er meget stolte over at Martin, Louise og Sigrid har valgt at ride og fremvise vores avl. De gør det super flot og det er en fornøjelse at følge de unge talentfulde ryttere og heste på Sidelinien.

 

Jökull WRL stævne

D. 17.-04.-2018
Christina, Maja, Sigrid og Hans-Christian red i weekenden Jökulls WRL stævne på Birkegården.
Christina debuterede med to unge lovende hjemmeavlede heste efter Tjörvi fra Sunnuhvoli. Fálinn og Skvisa fra Vivildgård.
Christina og 5 års hingsten Fálinn fra Vivildgård vandt T.7 og lå nr. 1 i 4.3 udtagelsen.
Christina og 6 års hoppen Skvisa fra Vivildgård vandt T.3 og lå nr. 2 i i V.2 udtagelsen. Vi glæder os til at fremvise disse spændende konkurrenceheste i fremtiden.
Hans-Christian debuterede på den meget kovende unge vallak Kristall fra Tvennu og red sig direkte ind som nr. 1 i 4.2 udtagelen og red sport a point i denne klasse. Herudover blev de nr. 2 i T.7. Kristall ejes af stutteri Tybrind og Tvenna v/ Yvonne og Thomas Kreutzfeldt og er avlet af dem på Island.
Sigrid blev nr. to i 4.2 og i T.3 på Silja fra Tybrind, der også er avlet af Yvonne og Thomas Kreuztfeldt og som samtidig er efter Tjörvi fra Sunnuhvoli.
Maja red to flotte udtagelser på Dalvör fra Eyfjörd og blev nr. 3 i T.5 og kom i b-finalen i 4.3.
Derudover var det en fornøjelse at se alle vores dygtige elever levere nogle flotte præstationer og tage mange sløjfer med hjem. Tillykke til alle vores ryttere.
Tak til Jökull for et meget velorganiseret stævne

Icehorse festival

10-04-2018

Vel hjemme fra et vel arrangeret Icehorse Festival, hvor vi ialt deltog med 3 heste fra egen avl. Töfri fra Vivildgård og Christina red en flot T.1 udtagelse til 7.73 point,der inkasserede en 3. Plads. 
Hans-Christian og Vigdís fra Vivildgård deltog ligeledes i T.1 og red sig direkte ind i a-finalen med 7.63 point, og sluttede på en flot 4. Plads i Finalen. 
Sigrid B. Amstrup fremviste Dröfn fra HCL-Hestar i T.3. Hvilket hun gjorde super flot og red en udtagelse på 6.70 hvilket gav hende 1. Pladsen i udtagelsen med seniorerne og gjorde hende til bedste ungrytter i klassen. Vi er utrolig stolte over vores heste og deres flotte præstationer. 
Udover os selv og vores heste, havde vi ikke mindre en 12 elever med og bl.a. Ryttere fra vores ungryttertalenthold og CHC Ladies hold, som leverede utrolig flotte ridepræstationer: 
Amanda Frandsen: bedste junior i T.3 og nr. 4 i 4.2.
Sofie Tolgård: bedste ungrytter i 4.2 og a-finalist i 4.2. 
Anne Sofie Jensen: nr 5 i 4.2 ungrytter
Mette Carlsen: nr. 4 i T.4. 
Et stort tillykke til alle vores ryttere.

Worldtölt 2018

01-03-2018

Hans-Christian og Vigdis deltog i T.1 ved dette års worldtölt og endte på en ærefuld 7. plads, med en totalkarakter på 7.00, i et hårdt felt af nogle af verdens bedste Tölt heste. Tak til alle der heppede og bakkede op, det var en fornøjelse at ride for et så veloplagt publikum.

Flotte clinics til kursus

Astrid og Amanda- vindere af træningsclinic

15-01-2018
Super godt kursus for CHC Young Riders. Vi er meget stolte over vores to fantastiske junior/ ungrytterhold. Nu har vi i weekenden endnu haft glæden af et af holdene til kursus, hvor de alle fremviste nogle flotte trænings clinics. Her fremviste de og fortalte om tre øvelser, de bruger i deres træning for os og hinanden. Præmien for bedste udførsel af øvelser og fremvisning gik til Astrid Henriksen og Amanda Frandsen for særlig perfektion flot trænings præstation. Et stort tillykke til alle pigerne på holdet og vinderne. Tak til IPEA IHNEN for støtte og gaver til rytterne.

Frami fra Vivildgård- Vores nye stjerne

08-01-2018

Frami fra Vivildgård 5 års hingsten efter Tjörvi fra Sunnuhvoli og Frigg fra Arnagerdi tegner utroligt lovende. Frami er det første afkom efter Frigg. Han viser stor ustråling og enormt flotte gangarter.

Foredrag

30-11-2017


Tusind tak til alle de fremmødte til vores foredrag i går for en super hyggelig aften. Vi glæder os til at byde velkommen til endnu flere foredrag:

Foredrag- Vinter/ forår 2018 hos CHC Master Class:

D. 31. januar: Korrekt grundridning og træning af den islandske hest:
Her vil vi gennemgå, hvordan man udfører smidiggørende og samlende øvelser korrekt. Samt fokuspunkter og faldgrupper inden for hver øvelse.
Vi vil herudover tage udgangspunkt i korrekt anvendelse af øvelser for at rytteren kan udføre en optimal styrkende træning.

D. 7. marts: Kom velforberedt og opnå succes i stævnesæsonen 2018:
Her vil vi sætte fokus på korrekt træning og forberedelse af hest og rytter frem mod at kunne lave en succesfuld fremvisning på stævnebanerne.
Vi vil tage udgangspunkt i at sætte rytteren op til at skulle præstere både rideteknisk og mentalt.

Foredragsholdere:
Christina Johansen: Uddannet Life og Business Coach samt superelite og landsholdsrytter senest ved NM 2016.
Indehaver af CHC Master Class, virksomhed indenfor uddannelse af ryttere.
Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelsen

Hans-Christian Løwe: Supereliterytter og landsholdsrytter senest ved VM 2017 og professionel berider.
Indehaver af HCL- Hestar beridervirksomhed og træningsstald.

Sted: Foredragene foregår hos CHC Master Class vivildvej 4, 8370 Hadsten.
Foredragene starter kl. 19:00 og varer til ca. 21.30.

300 kr. pr. foredrag

Tilmelding: Til Christina Johansen på 22449940 eller på vivildgaard@hotmail.com

Nordtyske mesterskab på Heesberg satte et flot punktum for vores stævnesæson 2017

12-09-2017

Christina, Hans-Christian og nogle af deres ryttere deltog i weekenden ved de nordtyske mesterskaber på Heesberg. På trods af noget ustadigt vejr og en til tider meget våd bane var det et fantastisk stævne med utrolig god stemning og tysk præcision.

Christina debuterede på den 6 årige hingst Nóri fra Vivildgård i T.3 og V.2. Nóri viste nogle utrolig gode momenter i alle opgavedele og vandt derfor V.2 med 6.27 og blev nr. 4 i T.3 6.33. Herudover red Christina hendes nyere konkurrencehest, den 7 årige hoppe Ofeig fra Ulfdsstödum. De vandt 5.2 med 6.72 med op i 8 for tölt. De vandt også T.7 med en flot totalkarakter på 7.00. Sidst men ikke mindst red Christina også den 7 årige hingst Töfri fra Vivildgård og blev nr. 4 i T.1 med 7.17 og med ikke mindre end op til 8 for langsom tölt i udtagelsen.

Hans-Christian deltog med Vigdis fra Vivildgård og lavede en stabil flot stilpas til 6.88 som gav dem vinder pokalen også i T.3 løb hans-Christian og Vigdis med sejren og endte med en slutkarakter på 6.94.

Alle vores elever leverede nogle flotte præstationer og red sig alle direkte i a-finaler og endte med super gode resultater:

Martin Rokkjær Simonsen: Nr. 1 i T.3 Young Rider

Liv Mørkbak Andreasen: Nr. 3 i T.3 Young Rider

Sigrid Bisgård Amstrup: Nr. 2 i V.2 og nr. 5 i T.3 Young Rider

Louise Rokkjær Simonsen: Nr. 2 i T.7 junior og i a-finalen i V.2 junior

Ida Olsen Henriksen: Nr. 2 i T.7 og nr. 4 i V.2 Young Rider

Nina Henriksen: Nr. 5. i T.3 og nr. 4 i 4.1

Et stort tillykke til alle vores elever.

Nu ser vi frem til at påbegynde en træningssæson med nye unge heste og med mulighed for at videreuddanne konkurrencehestene, træningsheste, kurser samt at påbegynde vores 2 nye ungryttertalenthold.

Vigdis i Stilpas ved nordtyske mesterskaber

Worldchampionchip 2017

18-08-2017

Back home again after maybe one of the best world championships ever.

Hans-Christian and Eldjárn fra Vivildgård did a great job at the Worldchampionship in Oirschot and represented for the second time Denmark in sport. They ended up in 5th place in Fivegait combination and 10. position in T.2. We are very proud of this remarkable horse and the results he has made this year after he had a knee injury last year and only has been trained for 6 month after his operation.
We want too thank all the spectators, friends and partners, Hilbar Reitsport, IPEA Ihnen, and B-Stensgaard. who supported and cheered on us, and made it a wonderful experience to be on the track.
And a special thanks too the team at Horsedoc for making Eldjárn "fit to compete" and getting us back on track.

Hans-Christian og Eldjárn nr. 5 i 5-gangskombination.

Danish Championship 2017

Eldjárn fra Vivildgård doppelt danmarksmester i PP1 og 5 gangskombination

18-07-2017

Home again after four fantastic days in Herning at the Danish Championships.
It was with remarkable success that we attended the Danish Championship. Hans-Christian did an amazing job with Eldjárn from Vivildgård. They were fantastic in all disciplines and showed good and harmonious riding with great movements, form and expression.
Together they won gold in PP1 with the marks at 7.84 and gold in fivegait-combination with the marks 7.37. They are therefore double Danish champion. They ended up as number 3 in fivegait preliminaries and number 5 in T.2 a-final. This exceptional horse from the breeding of Vivildgaard qualified for two finals and won two gold medals. Above this, Hans-Christian and Eldjárn was chosen to represent Denmark at The World Championship in the Netherlands. 
Hans-Christian and Vigdis fra Vivildgaard did a great job in fivegait, and qualified for the b-final. This was their first fivegait this year, and they scored up to 8,5 for tölt. In their first PP1 ever, Vigdis showed fast pace with big movements. Their first run was on the score 7,08. Unfortunately, they didn’t get pace in the second race. 
Hans-Christian and Dröfn fra HCL-Hestar participated in T.1 and 4.1. In the fourgait they got the score 6,73 and qualified for the b-final. It is only their third time in fourgait. In T.1 they did an excellent job in the preliminary, with up to 8,0 for fast tölt and a total score of 7,37. They ended up in 2. Place in the b-final with a score of 7.42. They made a fourgait-combination on 7,05.
Christina and Tjörvi frá Sunnuhvoli qualified directly to the a-final in T.1 with the marks of 7,50. He was especially impressive in speed changes, which they received up to 8,5 for. In the a-final Tjörvi did accidently hit himself in the elbow. Therefore, Christina decided to leave the track. 
Christina also showed the amazing young Tjörvi-offspring Töfri fra Vivildgaard in T.1. He did a wonderful job, with the total score of 7,20 and qualified for the b-final. Despite his young age, he shows big supple movements and good expression. It is exiting to follow this talented horse development. 
At this championship five horses breed by Vivilgaard participated. And all of them qualified for the finals. Depill fra Vivildgaard and Anne Kathrine Carlsen won gold in Teenage-flokk. Tjörvi got two offspring qualified for the finals Töfri fra Vivildgaard and Lind frá Læk. Lind frá Læk and Ida Olsen Henriksen won bronze medal in Teenage-flokk. Ten of our students participated in both sport and Gædingakeppni, they did an excellent job and a lot of them qualified to the finals. There among Louise Rokkjær Simonsen won two bronze medal in T.2 junior and 4.1 junior.Congratulations with all your great results.

Thank you to our sponsors- IPEA IhnenHilbar ReitsportB-Stensgaard.dk.

Eldjárn fra Vivildgård vinder af 5-gangskombination med 7,37, vinder af PP1 med 7,84 og a-finalist i 5.1og T.2

Töfri fra Vivildgård b-finale i T.1 med en udtagelses karakter på 7.20

Tjörvi fra Sunnuhvoli a-finalist i T.1 med 7.50

Dröfn fra HCL-Hestar: 7.37 i T.1 og 6,73 i 4.1 samt en 4-gangskombination på 7.05

Vigdis fra Vivildgård b-finalist i 5.1, 1, gennemløb i PP1: 7.08

DI´s udtagelsesstævne/ Isicup Kjarni

M20-06-2017

Stor succes ved DI´s udtagelsesstævne/ Isicup Kjarni.

Hans-Christian og Eldjárn fra Vivildgård: Vinder af T.2

Hans-Christian og Dröfn fra HCL-Hestar nr. 2 i 4.1 udtagelsen med 6.70 og nr. 5 i T.1 med 7.27.

Hans-Christian og Mira fra Vivildgård debut i 4.1 og kom i en B-finale i 4.1.

Christina og Töfri fra Vivildgård nr. 6 med 6.93 i T.1 med Töfri fra Vivildgård.

Tak til Kjarni for et velarrangeret stævne samt tak til vores sponsorer:

www.hilbar-shop.de

www.ipea-ihnen.de

www.b-stensgaard.dk

 

kåring II Herning

Fotograf: Mathilde Bøgh

12-06-2017

Kåring II i Herning:
Hans-Christian kårede både Mira og Vigdis fra Vivildgård i 1. Kl. Mira som 4- gænger med en total karakter på 8.04 og Vigdis som 5-gænger med en totalkarakter på 8.15. Herudover viste Agnar Nori fra Vivildgård med hele 8.31 for bygning og bl.a. 8,5 for tölt, langsom tølt, langsom galop og 9 for galop. Nu glæder vi os til at fortsætte med dem alle som vores stævneheste.

New cooperation with Ipea.

09-06-2017

We are proud to announce that we have started a new cooperation with IPEA .
IPEA has developed a great series of products that will help us to maintain our horses on the very top. For more information about IPEA, you can visit them on www.ipea-ihnen.de and on www.facebook.com/ipea-ihnen

Kronshof special 2017

Christina og Töfri fra Vivildgård og Hans-Christian og jarl fra Tvennu

06-06-2017

Igen i år deltog Christina og Hans-Christian i Europas største stævne Kronshof Special. Christina deltog med Töfri fra Vivildgård og Tjörvi fra Sunnuhvoli. Töfri blev startet i 4.2 og T.3 hvor han kvalificerede sig til a-finaler i begge discipliner. Christina valgte at spare Töfri og red kun T.3 finalen, som hun vandt overlegent med hele 7.28.

Tjörvi deltog i T.1 hvor de sammen kom i A-finalen, Her endte de på en ærefuld 4. plads i et stærkt felt af nogle af verdens bedste tøltere.

Hans-Christian deltog med Eldjárn fra Vivildgård i 5.1 som gik en flot udtagelse på 6.80 der gav dem en 3. plads og de blev ligeledes nr. 3 i stilpas. Hans-Christian lavede herudover en 5-gangs kombination på 6.71.

Herudover red Hans-Christian den talentfulde Jarl frá Tvennu til hans første stævne. Hans-Christian og Jarl deltog i T.3 hvor de endte som nr. 2 med en karakter på 6.83.  Jarl klarede stævnet med god stil og vi ser frem til at træne ham videre og give ham endnu mere stævneerfaring. En stor tak til vores sponsorer Hilbar Reitsport, B.stensgaard og IPEA Ihnen.

En drøm blev til virkelighed

30-05-2017

Vi har nu fået scannet Náttsól fra Kjartansstödum drægtig med Tjörvi fra Sunnuhvoli. Begge heste var på det danske landshold med Christina i sadlen ved NM2016. Vi håber at alt går vel og glæder os til et føl efter to af vores yndlingsheste.

 

 

 

 

Årets første føl på Vivildgård

28-05-2017
Et hoppeføl efter 1. Kl. Hoppen Frigg fra Árnagerði (kåret med 8.30 i rid) og Börkur fra Sólheimum (kåret med 8.29 total) og et hoppeføl efter 1. Kl. Hoppen Brenna fra Helgasstöðum (kåret med 8.22 for rid) og Þokki frá Kýrholti ( kåret med 8.64 total).

Udtagelsesstævne i Hekla - 5 heste kvalificeret til DM2017

24-05-2017

I weekenden løb årets første udtagelsesstævne af stablen på Heklas nye baneanlæg ved Hjallerup. Christina og Hans-Christian deltog med ialt 6 heste hvoraf flere af hestene debuterede i nye discipliner. Christina kvalificerede de 2 tøltere Tjörvi og Töfri til A-Finalen i T.1 hvor de lå på en delt 5. Plads. Hans-Christian red hopperne Dröfn og Vigdis der begge debuterede i nye klasser og endte lige uden for a-finalerne. Herudover kvalificerede Christian og Hans-Christian 5 heste til DM 2017. Christina og Hans-Christian ser nu frem til de følgende stævner og arrangementer med mange spændende nye heste.

Kåring i Herning

16-05-2017

Christina og Hans-Christian deltog med to heste fra Vivildgårds avl ved kåringen i Herning. Hans-Christian fremviste hoppen Mira fra Vivildgård og hoppen Vigdis fra Vivildgård. Begge heste blev flot fremvist både i bygningsbedømmelse og i ridebedømmelse og de endte begge med en flot 1. kl. kåring. Vi glæder os nu til at indtage stævnebanerne med disse lovende heste samt til kåring II i Herning, hvor Nori fra Vivildgård også vil blive fremvist.

WRL stævne i Tyskland på Heesberg

6 års hingsten Nori fra Vivildgård


24-04-2017

God start på stævnesæsonen ved det Tyske WRL stævne på Heesberg. Christina deltog med Náttsol fra Kjartansstöðum i gædingakkepni B-Flokk hvor de endte som nr. 2. Herudover red Christina hendes nye konkurrence hest Ófeig fra Ulfsstöðum i 5- gang. De endte ligeledes med en 2. Plads og scorede b.la. op i 8 for tölt. 
Hans-Christian deltog med hoppen Dröfn f. HCL-Hestar i T.1 hvor han blev nr. 3 i udtagelsen og førte finalen indtil sidste opgavedel hvor de desværre mistede en sko. Herudover debuterede Hans-Christian i 4-gang på Nori f. Vivildgård de endte på 4. Pladsen i finalen med en total på 6.50 og blev nomineret for god og harmonisk ridning.

7 års hoppen Ófeig fra Ulfstöðum

Top præstationer fra vores unge talentfulde ryttere på CHC UP Coming Youngsters ved nordjysk mesterskab i gædingakeppni.

24-04-2017

I weekenden red nogle af vores ryttere fra CHC Master Clas Up Coming Youngsters til nordjyskmesterskab i gædingakeppni. Her opnåede de 7 ryttere kvalifikation til DM i gædingakeppni i børneflokk og teenageflok. Herudover kvalificerede flere af rytterne sig til finalerne, hvor de opnåede flotte placeringer. Vi er meget stolte over vores ryttere, der træner seriøst og målrettet og lægger en stor arbejdsindsats i at dygtiggøre sig som ryttere og dermed også viser flotte præstationer på stævnebanerne. Vi glæder os til at følge jer videre i sæsonen.

Kraftur fra HCL- Hestar er solgt.

02-03-2017 
 
Vi glæder os over, at vi har fundet den helt rigtige rytter til at overtage Kraftur fra HCL-Hestar. Kraftur har en særlig plads i vores hjerter, da han er en utrolig lovende hingst efter 1. kl. hoppen Brenna fra Helgastödum og Tjörvi fra Sunnuhvoli, som vi selv har avlet og trænet. Kraftur vil i fremtiden blive vist af den talentfulde unge rytter Martin Rokkjær Simonsen. Stort tillykke til familien Rokkjær Simonsen med deres nye hest. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde sammen med denne ekvipage.

13-02-2016

Vi er nu hjemme igen, efter et godt World Tølt 2017. Både Christina og Hans-Christian red T.1. Christina på Tjörvi frá Sunnuhvoli og på den hjemmeavlede Töfri fra Vivildgård. Hans-Christian red ligeledes på hjemmeavlede Dröfn fra Hcl-Hestar. Begge ekvipager gjorde flot figur og Dröfn og Hans-Christian red sig til en flot 2. plads i b-finalen med 7,11. Christina og Töfri lavede en flot udtagelse til 6.73 point. Christina og Tjörvi red ligeledes en flot og harmonisk udtagelse og blev nummer 4 i finalen med 7,44.
Derudover havde vi æren af at kunne præsentere Tjörvi med afkom, i et særligt show for avls matadorer. De unge heste gjorde flot figur på banen til trods for, at det for flere af dem var første gang på en stævnebane. De viste særlig flot tølt med store bevægelser og stor smidighed, samt flot pas. En stor tak til Steffi Svendsen, Agnar Snorri Stefánsson, Gudmundur Björgvinsson -Eva Dyröy og Sigrid Bisgaard Amstrup for flot fremvisning af hestene i avlsshowet. Tak til vores sponsorer Hilbar Reitsport og B-Stensgaard.dk.

 

09-02-2017

Så går turen til worldtölt. Vi glæder os utrolig meget og er stolte af at kunne præsentere Tjörvi med afkom i lørdagens show for Breeding Stars. Tjörvi har ud af kun 84 afkom opnået kvalifikation til 1. Kl. For afkom og har ikke mindre en 11 Afkom kåret i 1. Klasse.
Vi vil præsentere verdensmesteren i 5 års klassen ved VM 2013i Berlin: Desert fra Litlalandi med Steffi Svendsen i sadlen. Sølvvinderen fra VM 2015 i Herning Röskur fra Skjød med Nils-Christian Larsen i sadlen og Töfri fra Vivildgård med Christina Johansen i sadlen vil repræsentere Tjörvi i T.1. Herudover vil vores tre hjemmeavlede hingste Töfri fra Vivildgård redet af Guðmundur Björgvinsson, Nori fra Vivildgård redet af Agnar Snorri Stefanson, Kraftur fra HCL-Hestar redet af Hans-Christian Løwe være repræsenteret i showet. Herudover vil hoppen Silja fra Tybrind blive vist af Sigrid Bisgård Amstrup.

Christina vil selvfølgelig vise Tjörvi fra Sunnuhvoli i et forhåbentligT forrygende flot afkoms show, som vi håber I alle vil nyde.

22-08-2016


NM 2016 var en stor succes og ikke mindst en stor oplevelse for CHC Master Class' ryttere og Christina.
Allerede den første konkurrencedag, hvor gædingakeppni konkurrencerne forløb, red alle CHC rytterne sig i finaler efter nogle flotte udtagelsesridt i gæðingakeppni:
Anne-Kathrine Carlsen og Depill fra Vivildgård red sig i en b-finale i GDT
Michelle Kaalbye og Flippa fra Legind red sig i en a-finale i GDY
Sigrid Bisgård Amstrup og Sudri fra Moselundgård red sig i en b-finale i GDY.

Christina red Náttsól fra Kjartansstödum og sammen red de sig direkte i a-finalen på en 3. Plads i udtagelsen i GDB med 8,466 point. I finalen endte de på en flot 5. Plads i et stærkt felt af top gædingakeppni ryttere og heste. Vi er meget tilfredse og stolte over deres præstation og den udvikling, de har haft på vejen hertil. Herudover red Christina Tjörvi fra Sunnuhvoli i T.1, hvor de desværre havde lidt fejl i programmet som trak lidt ned, men de endte dog med en udtagelseskarakter på 7,60 som rakte til en 7. Plads og dermed en b-finale. Christina og Tjörvi holdte pladsen i finalen. Vi glæder os over at eje og arbejde med en sådan fantastisk tölthest, som Tjörvi og det er dejligt at have fået flere erfaringer med på vejen og noget at arbejde videre med. Derudover er det fantastisk givende at være med til at uddanne ryttere til selv at kunne træne deres heste op til at opnå toppræstationer.

Så alt i alt et godt nordisk mesterskab. Endnu engang tak til dem,der støtter os og bakker op om både vores ryttere, vores heste og os.

Christina Johansen will represent Denmark at the Nordic Championship with not less than two horses, after her great performance's at the Danish Championship this weekend, riding Tjörvi frà Sunnuhvoli in T.1 scoring 8.07 in the preliminary, and taking the bronze medal with a total score of 8.39 points. And the stunning mare Nàttsól frà Kjartansstoðum in B-Flokk Gæðinga scoring 8.446.
Special thanks too  Sunnuhvoll - Breeding - Horses for sale for introducing us to these two fantastic horses, and of course our sponsor Hilbar Reitsport

 

 

18-07-2016
 
Vi er stolte over at være repræsenteret til de nordiske mesterskaber i Norge i august med ikke mindre end 4 unge ryttere fra vores talenthold CHC Master Class Young Rider og CHC Master Class Up Coming Youngsters. 

Disse ryttere har gennem hele året ydet en stor trænings indsats og arbejder meget målrettet og seriøst med deres rytteruddannelse, så det er fuldt fortjent at de nu efter mange flotte resultater og ikke mindst til DM, hvor de alle red finaler er blevet udtaget til det danske landshold. Stort tillykke til:
Michelle Kaalbye - GDY
Sigrid Bisgård Amstrup - GDY
Anne Kathrine Carlsen -GDT
Stine Randers Præstholm- ungrytterreserve i sporten

Derudover er vi igen repræsenteret med vores egen avl til et internationalt mesterskab, da Anne Kathrine rider Depill fra Vivildgård, som er efter samme mor som Eldjárn fra Vivildgård. 
Vi er meget stolte og glæder os til at komme til Norge sammen med jer og vise CHC frem på internationalt plan.

18-07-2016

Christina og Hans-Christian deltog med 5 heste, hvoraf de tre af dem er af egen avl. I T.1 udtagelsen deltog de med hestene Töfri fra Vivildgård, Dröfn fra HCL-Hestar og Tjörvi fra Sunnuhvoli. Alle 3 heste red sig direkte i finaler. Hans- Christian og Dröfn red en flot udtagelse og blev nr. 10 med 7.30, Christina og den 6 årige Tjörvi søn Töfri lavede en suveræn udtagelse og blev nr. 9 med 7.33. Tjörvi og Christina leverede en top præstation og blev nr. 2 med ikke mindre end 8.07 og med op til 9 for hurtig tölt. I B-finalen endte Hans-Christian og Dröfn på en 3. Plads med en samlet karakter på 7.56. Christina blev nr. 4 i b-finalen med 7.50 for langsom tölt.

I a-finalen vandt Christina og Tjörvi bronze medaljen med en samlet karakter på 8.39,med en fantastisk hurtig tölt som blev belønnet med 8.83. Et fantastisk ridt for vores tölt heste som vi er meget stolte af at få muligheden for at fremvise. Hans-Christian red også den unge Vigdis fra Vivildgård, som for 2. Gang gik 5.1. De lavede et flot program med en særlig god tölt som de fik op til 7.5 for. Dog missede de passen, men vi er meget imponerede over denne unge talentfulde hoppe og ser frem til at ride hende op og videreuddanne hende til næste års stævnesæson.
Christina og Náttsól fra Kjartansstödum red sig direkte i en a-finale i GDB med 8.446 point. De endte som nr. 7 i finalen da de desværre fejlede lidt i traven. Náttsól er en helt fantastisk hest med stor udstråling, store bevægelser og højt tempo i alle gangarter. Vi har fået mange gode resultater og mange erfaringer med fra dette års DM og vi vil nu bruge disse til den fremadrettede træning med hestene og vores egen læringsproces som ryttere og fremvisere.

07-06-2016
 
Hans-Christian og Dröfn havde desværre nogle fejl i udtagelsen i T.1, men kom stærkt tilbage i B-finalen, som de vandt med ikke mindre end 7.44. Herefter vandt han også a-finalen med et karaktergennemsnit på 8.00 for hurtig tölt. Dröfn er en meget lovende hjemmeavlet konkurrencehest efter Hans-Christians tidligere konkurrencehest Brenna fra Helgastödum og Kiljan fra Blesastöðum, som vi glæder os til at videreuddanne og konkurrere med i fremtiden. Herudover havde Christina Tjörvi fra Sunnuhvoli og den lovende hjemmeavlede 6 års hingst Töfri fra Vivildgård med i T.1. Hun red sig direkte i a-finalen på begge heste. Tjörvi havde desværre en fejl i øgningerne i udtagelsen som kostede dyrt. Töfri lavede en god udtagelse til ikke mindre end 7.07 i karakter med sit første 8-tal for øgninger. Hun valgte at ride Töfri i finalen, da Tjörvi kapitulerede i varmen med forstoppelse. Desværre tabte Töfri en sko i den hurtige tölt så det sluttede der. Vi glæder os meget over vores fantastiske heste og er stolte over Hans-Christians ridt i T.1 Finalerne. Nu træner vi igen videre mod næste udtagelses stævne, hvor vores unge heste Kraftur, Vigdis og Mira skal med.

18-05-2016

Pinsen er nu veloverstået ved Kronshof Special. Christina og Tjörvi brillierede med en flot T.1 udtagelse til 7.67 og et endnu flottere finale ridt som resulterede i 1.pladsen med karakteren 8.05 og bl.a. 8.50 for hurtig tölt. Herudover vandt Christina og den 6 årige Tjörvi søn, Töfri fra Vivildgård T.3 med 7.11. Christina red også den 6 årige Tjörvi søn Kraftur fra HCL-Hestar til sit første stævne. Her endte de som nr. 5 i 4.2. Kraftur opnåede karakter til at ride T.1 og 4.1. Hans-Christian red Dröfn direkte ind i a-finalen i T,1 med karakteren 7.27 og endte med en bronzemedalje. Herudover red han Eldjárn fra Vivildgård i 5.1 og T.2, hvor han red sig direkte ind i to a-finaler, som de ikke red. Eldjárn leverede en super flot 5-gangsudtagelse, hvor han blev belønnet med ikke mindre end 9 for tölt, 8 for trav og galop. Skridten var dog desværre ikke meget tilstede denne gang. Både Christina og Hans-Christian blev for deres ridepræstationer indstillet til Feifs liste over god og harmonisk ridning.

 
 

Isicup Magaretehof - Gode resultater til Vivildgårds heste og avl og fantastisk flot fremvisning og træning af Hans-Christian, som blev belønnet med en Feather Price.

Louise, Christina og Hans-Christian red i weekenden d. 22.-24. april Isicup stævnet i Sverige på Magaretehof. Her medbragte de 5 heste, Tjörvi, Glæta samt tre hjemmeavlede heste: Tjörvisønnen Töfri fra Vivildgård, Dröfn fra HCL-Hestar- datter af Brenna fra Helgastödum og Kiljan fra Blesastödum og Vigdis fra Vivildgård som er datter af Christinas tidligere konkurrencehest Völva fra Rosenlund og Garri fra Reykjavik. Vivildgårds heste og avl repræsenterede sig fatastisk godt i weekenden ved Isicup Magaretehof, hvor alle 5 heste kom i finaler. Louise red sin nye hoppe Glæta og kvalificerede sig til a-finalen i T.3 med super flotte momenter i alle opgavedele og sammen endte de som nr. 4.

Christina og Tjörvi lavede en super god T.1 udtagelse og endte med 7.57 point på en 2. plads i udtagelsen. Derudover red Christina sin første T.1 udtagelse på den 6 årige Töfri fra Vivildgård og red sig ind i en B-finale, som er temmelig bemærkelsesværdigt i et felt med så gode erfarende konkurrenceheste.

Hans-Christian red Dröfn fra HCL-Hestar, sammen debuterede de i T.1, hvor de viste en super flot udtagelse og red sig direkte ind på en 5. plads i a-finalen med 7.13 i point. De endte efter finalen på en 5. plads. Hans-Christian viste også Vigdis fra Vivildgård i 5.2, som var hendes debut på stævnebanerne. Her imponerede de med bl.a. 7 for tölt og op i 7.5 for pas og red sig direkte ind på en 2. plads efter udtagelsen og holdt den i finalen.

En super god weekend, hvor vores heste og avl viste utrolig gode præstationer og potentiale. Det er en fornøjelse selv at avle, selv at ride hestene op og selv vise dem frem.

Under hele stævnet imponerede Hans-Christian endnu engang med sin flotte harmoniske ridning og ikke mindst veltrænede heste og derfor modtog han endnu engang en Feather Price, som dommerne havde udtaget ham til for god og harmonisk ridning.

 

 

17-04-2016

Stor succes ved de Nordjyske mesterskaber i gædingakeppni. Christina og hoppen Náttsól lavede en super god udtagelse med et imponerende flot tempo i gangarterne og red sig direkte på en 1. Plads efter udtagelsen i B- flok og vandt i dag også finalen. Louise red sit første stævne på sin hoppe Glæta fra Hlemmiskeið og sammen red de sig direkte ind i a-finalen og endte på en flot 8. Plads. Derudover viste vores unge talentfulde ryttere, som deltog fra CHC Master Class Young Rider og CHC Up Coming Youngsters flot figur og ikke mindre end 9 finalepladser trak de unge ryttere i land og 10 ryttere kvalificerede sig til DM i gædingakeppni. Herudover fik vi også en Nordjyskmester i GDY, som blev vundet af Sigrid Amstrup Bisgård og Sudri fra Moselundgård. Stort tillykke med de flotte resultater og som altid er det en fornøjelse at stå på sidelinien og nyde de unge talenter. Endnu engang må man også rose Hekla og Hoygaards Hestar for et utroligt velarrangeret stævne og en imponerende positiv tilgang til os ryttere. Det er en stor fornøjelse at komme der.