Christina Johansen

Christina er en af Danmarks absolutte topryttere og er adskillige gange danmarksmester. Hun har siden år 2002 mere eller mindre været fast inventar i den danske elite og på det danske landshold bl.a. til NM 2012 i Sverige, hvor hun blev Nordisk Mester i T.1 på Tjörvi fra Sunnuhvoli. Christina har en lang ridekarriere bag sig som konkurrence- og eliterytter. Hun er bl.a. 7x danmarksmester og har flere gange vundet og stået på podiet ved internationale mesterskaber. I stævnesæsonen 2014 red hun sin højeste udtagelseskarakter i T.1 på 8.27 og 8.56 i finalen, hvilket gjorde at hun lå nr. 2 på den danske rangliste i T.1 efter den regerende verdensmester og nr. 5 på verdensrangliste. Herudover vandt hun Isicups rangliste i 2015 i T.1 og blev i 2016 udtaget med ikke mindre end to heste til Nordisk Mesterskab i Norge, hvor hun red sig ind i to finaler i sport og gædingakeppni.

Christina er en populær underviser og har stor erfaring i at undervise ryttere på alle niveauer. Hun gør et særligt stort arbejde for juniorer/ungryttere, som er en af hendes store interesser. Sammen med Hans-Christian har hun derfor startet et unikt stævneteam, kaldet CHC Master Class young rider, der danner rammen om et hold af talentfulde unge ryttere.

Christina har med sin uddannelse som sportsdommer, Life og buisness coach samt sin mange årige karierre som elite- og landsholdsrytter alle forudsætninger for at hjælpe ryttere med at opnå deres fulde potentiale inden for ridningens verden. Christina har stor erfaring i at arbejde struktureret og målrettet, for at nå sine mål som elitesportsudøver, hvilket har ført til top resultater på stævnebanerne. Derfor har hun som coach mange redskaber til at hjælpe ryttere med at opnå deres fulde potentiale både ridemæssigt og mentalt.

Herudover har hun læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreuddannelsen og er derfor uddannet i at formidle budskaber til elever samt at anvende pædagogiske undervisningsprincipper. 

Til daglig står Christina for træning og fremvisning af stutteriets heste, samt undervisning, coaching, marketing og bogholderi.

 

Hans-Christian Løwe

Hans-Christian har stor erfaring og en lang ridekarriere bag sig som konkurrence- og kåringsrytter. Allerede i en ung alder debuterede Hans-Christian på det danske landshold, hvor han blev sølv vinder i T.1 ved de Nordiske Mesterskaber. 

 Hans-Christian har siden 2001 arbejdet professionelt som berider, bl.a. på to af Islands mest anerkendte stutterier Blesastadir og Fét, hvor han har trænet og vist kåringsheste og flere gange deltaget ved Landsmót. I de senere år har han arbejdet som selvstændig underviser og berider i Danmark, hvor han har haft stor succes på kårings- og konkurrencebanerne. I 2014 vandt han de danske mesterskaber i 5.1 på Eldjárn fra Vivildgård, som han selv har tilredet og trænet. Ekvipagen blev udtaget til at repræsentere det danske landshold ved NM i Herning hvor de red sig i to b-finaler. I 2015 blev Eldjárn og Hans-Christian udtaget til VM i Herning. Det leverede nogle fantastiske præstationer, og kom hjem med en flot bronzemedalje i femgangskombination. Derudover fik de en 5. plads i T.2 med hele 7,75. I femgang blev de nummer 6 i udtagelsen og i stilpas blev de nummer 10. Udover sine flotte præstationer på stævnebanerne er Hans-Christian blevet belønnet med adskillige feather prices, for sin flotte og harmoniske ridning ved samtlige stævner og ligger derfor i toppen på FEIF´s liste over særdeles flot og harmonisk ridning.

Hans-Christians mangeårige erfaring med træning af heste på alle uddannelsesstadier, gør ham til en dygtig underviser, da han har en stor ridefaglig baggrund for at vurdere hestens styrker og svagheder samt at vurdere samspillet mellem hest og rytter og derudfra komme med relevante løsningsforslag. Som underviser arbejder Hans-Christian ud fra pædagogiske principper, som at være anerkendende og lyttende, samt at tale i et direkte sprog med en positiv tone.

Hans-Christian varetager træningen og skoning af hestene på Vivildgård, samt fremviser Vivildgårds heste til stævner og kåringer. Derudover tager Hans-Christian enkelte heste i uddannelsesforløb.