CHC Master Class Young riders 2020-2021

For at fremme sporten mener vi, det er vigtigt at hjælpe den næste generation af top ryttere. Derfor har vi stiftet CHC Master Class Young Riders, som er et hold for talentfulde og ambitiøse juniorer og ungryttere.
Konceptet bag CHC Master Class Young Riders er at uddanne og støtte talentfulde unge ryttere, der er ambitiøse, målrettede og seriøse i deres træning og er interesserede i at dygtiggøre sig gennem målrettet undervisning, træning og coaching.

Målet er at give rytteren en rideuddannelse, hvor rytteren opnår en stor heste- og rideforståelse samt en reflekterende, evaluerende og analyserende tilgang til arbejdet med hestene, der gør det muligt at opnå optimal udvikling i den daglige træning. Herudover lægges der stor vægt på den mentale del i at skulle præstere og være på i træningen såvel som i præstationssammenhæng og at dygtiggøre rytteren som fremviser af sin hest på stævnebanerne.
Læringsprocessen i at blive en dygtig rytter og uddanne sin hest bedst muligt ud fra en positiv motiverende lærings tilgang har højeste prioritet i CHC Master Class uddannelses koncept 

 

Mål og visioner

➢ Vi vil udvikle hver enkel rytter ud fra deres nuværende individuelle niveau og forudsætninger og give dem mentale og ridetekniske kundskaber til at udføre en optimal og succesfuld træning af deres hest 
➢ Vi vil give rytterne en stor baggrundsviden gennem grundig teoretisk gennemgang af ridningens mange facetter   
➢ Vi vil udvikle rytternes selvtillid og skabe et socialt sammenhold rytterne imellem, hvor man hjælper og bakker hinanden op.  
➢ Målet er, at hver rytter udnytter deres fulde potentiale i den daglige træning og på stævnebanerne.

 

Underviserne vil være:

Hans-Christian Løwe: Flere gange landsholdsrytter 3x danmarksmester, bronzemedaljevinder ved VM 2015, super eliterytter samt professionel berider.

Christina Johansen: Flere gange Landsholdsrytter, 8x danmarksmester, Nordiskmester samt uddannet Life og Business coach.

 

 Udtagelseskrav for CHC Master Class Young Rider 2020-2021

For at være i betragtning til at være på dette hold, skal man kunne opfylde udtagelseskravene herunder:

- At rytteren er engageret og åben for at udvikle sig både ridemæssigt og mentalt.
- At rytteren træner målrettet og seriøst.
- At rytteren er indstillet på at blive en så dygtig rytter, som muligt, og har fokus på læringsprocessen i ridningen.
- At rytteren besidder et godt rideteknisk niveau.
- At bidrage til det sociale ved at være en del af holdet.


CHC Master Class Young Rider er nu blevet et utrolig kendt og populært koncept i rideverdenen og rytterne på holdet har gennem årene vist utrolig højt rideteknisk niveau og stor udvikling, samt topresultater både på nationalt og internationalt niveau, hvilket har vagt stor interesse og opsigt i Danmark, Tyskland og i Norden. CHC Master Class kan derfor bevise at de har uddannet nogle af Danmarks bedste junior og ungryttere både som trænere og fremviser. 

 

Ansøgning:

Såfremt man er interesseret i at komme på holdet for 2020-2021, skal man sende en skriftlig ansøgning på mail: vivildgaard@hotmail.com, som skal indeholde en rytter profil, ens mål, ambitioner, motivation mm.
Ansøgelsesfristen er d. 01.-08.-2020.

OBS Der er et deltager max på 14 ryttere. 

Første kursus for det nye hold vil være d. 16.-18. oktober.

Rytterne er udtaget til at være på holdet for et år ad gangen. Der er mødepligt på kursusforløbet, som vil bestå af 8-9 samlinger/kurser fordelt over året. Såfremt der er mangel på rytterens deltagelse til kurserne vil rytterens plads bortfalde til anden side. 

Såfremt man har yderligere spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Christina på 22449940 eller på vivildgaard@hotmail.com

Vi glæder os til at se jer til et spændende lærerigt år.

Mange Hilsner Christina og Hans-Christian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHC Master Class Young Rider hold 2019-2020

Linea Ørndrup

Mathilde Ditlev

Karla Rokkedal

Fraja Gandrup

Amanda Frandsen

Eleni Høyland

Monique Erichsen

Anna Rasmussen

Freja Krogsgaard 

Maia Husum

Maja Nørgaard Knudsen

Signe Johannsen

Askja Isabél

Eva Christina Dahlquist

Nadia Ejderskov