Det er utrolig vigtigt for hestens holdbarhed, både som konkurrence- og skovturshest, at den er bygget korrekt op og er smidig og afbalanceret. Derudover er det vigtigt, at hesten reagerer positivt for de forskellige hjælpere, hvilket er med til at lette den daglige træning og giver hesten mulighed for at yde sit bedste, samtidig med at den bevarer sin samarbejdsvilje og glæde ved arbejdet.

Christina og Hans-Christian har gennem deres mange åruge ride-og undervisningskarriere trænet mange forskellige heste og undervist ryttere på alle uddannelses stadier. Derfor besidder de en stor faglig viden om uddannelse af ryttere og heste, der gør dem i stand til at give dig en grundig rytteruddannelse og viden om, hvordan du skal træne din hest bedst muligt og dermed opnå flest mulige succesoplevelser i ridningen.

Deres undervisning tager udgangspunkt i hver enkelt hest og rytters uddannelses niveau og bygger på en anderkendende tilgang. God og harmonisk ridning vægtes højt.

Christina er uddannet coach og derudover har hun læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreuddannelsen og er derfor uddannet i at formidle budskaber til elever samt at anvende pædagogiske undervisnings principper. Christina er en meget ambitiøs og målrettet underviser som vægter udvikling i ridningen højt. 

Hans-Christian er en meget ambitøs og kompetent underviser og anvender en pædagogisk og anderkendende tilgang. Han taler i en direkte og positiv tone. Derudover har han en unik evne til at gøre ridningen simpel så rytteren nemt kan udføre træningen og øvelserne.

 

Pris:  400 kr. pr.1/2 time hos os.

 

Vi afholder undervisning følgende datoer på Vivildgård. Såfremt du ønsker undervisning, er du velkommen til at kontakte Christina Johansen på tlf. 22 44 99 40 eller på mail: vivildgaard@hotmail.com for at booke en tid. Undervisningen foregår i ridehal/bane og er eneundervisning á 30 min. Herudover kører vi gerne ud og underviser efter aftale.

 

2021:  

September 

D. 06.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 13.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 14.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 20.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 21.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 22.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 27.                -  Undervisning på Vivildgård

 

 

Oktober

D. 05.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 07.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 14.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 20.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 21.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 25.                -  Undervisning på Vivildgård

D. 27.                -  Undervisning på Vivildgård

 

Det er muligt at booke undervisning i kontorets åbningstid og telefontid mandag-fredag kl. 07:30-19:00. Henvender du dig uden for dette tidsrum vil du blive besvaret den efterfølgende åbningsdag.