Vi har af og til lovende heste til salg, så kontakt os gerne hvis du søger ny hest

Solgte Heste

Aris and Zorro fra Vivildgård
We are so happy to announce that two of our young upcoming stars Aris fra Vivildgård 4 Years old and Zorro fra Vivildgård 5 years old Today past there check’s and was handed over to their new owner Nina Henriksen.
Congratulations Nina 
We are looking forward to a long and successful cooperation with you in the future. 

Töfri fra Vivildgård

Vores topkonkurrencehest Töfri fra Vivildgård er nu solgt til den dygtige landsholdsrytter Sofie Panduro. Vi glæder os til at følge dem i fremtiden.

Sindri fra Vivildgård 

Den meget lovende 5 års vallak Sindri fra Vivildgård er nu blevet solgt til Louise Baltzer Søndergaard. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet med denne spændende ekvipage.

Vilmundur fra Vivildgård  

Vilmundur er en fantastisk 5 års vallak med top afstamning. Han har et super sind og er let ridelig trods sin unge alder. Vilmundur har klart adskilte flotte gangarter med tölt som fortrukne gangart. Stort tillykke til Anne Sofie med sin nye hest, Vi håber i får mange dejlige oplevelser sammen.

Thora fra Hafbarfirði 

Stort tillykke til Mathilde Ditlev med sin nye hest Thora fra Hafnarfirði. Vi glæder os til at følge dem i træningen og på konkurrencebanerne.

 Vidalin fra Vivildgård

Vi er meget glade og stolte over at have solgt vores unge talentfulde hingst Vidalinn fra Vivildgård til den ligeså talentfulde rytter Mathilde Ditlev som er en del af vores talenthold CHC Master Class YR. 

Vi glæder os utrolig meget til at følge deres udvikling sammen over de næste år. 

Fyrsti fra Vivildgård

Vi er meget glade og stolte over at vi nu kan meddele at vi har solgt Fyrsti fra Vivildgård til en af vores talentfulde unge ryttere Linea Ørndrup. Vi er sikre på at Linea og Fyrsti er det perfekte match og vi glæder os til at hjælpe dem til at blive en super flot ekvipage sammen.

Fyrsti er endnu et meget lovende afkom efter Tjörvi fra Sunnuhvoli og hoppen Brana fra Köldukinn, som er Christinas tidligere konkurrencehest. Vi forventer os meget af Fyrsti som konkurrencehest i fremtiden.

Frami fra Vivildgård

Vi er meget glade og stolte over at vi nu har solgt Frami fra Vivildgård til en af vores mest talentfulde unge ryttere Maja Nørgaard. Vi er sikre på at Maja og Frami er det perfekte match og vi glæder os til at hjælpe dem til at blive en super flot ekvipage sammen.

Frami er en meget lovende konkurrencehest efter Tjörvi fra Sunnuhvoli, og vores avlshoppe Frigg fra Árnagerdi, som vi forventer os meget af på konkurrencebanerne i fremtiden. 

Kraftur fra HCL-Hestar

Vi glæder os over, at vi har fundet den helt rigtige rytter til at overtage Kraftur fra HCL-Hestar. Kraftur har en særlig plads i vores hjerter, da han er en utrolig lovende hingst efter 1. kl. hoppen Brenna fra Helgastödum og Tjörvi fra Sunnuhvoli, som vi selv har avlet og trænet. Kraftur vil i fremtiden blive vist af den talentfulde unge rytter Martin Rokkjær Simonsen. Stort tillykke til familien Rokkjær Simonsen med deres nye hest. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde sammen med denne ekvipage.

Gandur fra Tindbæk

Vi er stolte over at kunne præsentere den nye ejer af Hans-Christians konkurrencehest Gandur fra Tindbæk. Gandur og Hans-Christian har sammen opnået mange top resultater både nationalt og internationalt gennem de sidste 8 år. Vi ønsker Nina Henriksen stort tillykke med hendes nye hest, med håb om at han vil give hende lige så mange gode oplevelser og succes, som han har givet os. Vi ser frem til at hjælpe dette nye par og følge dem på stævnebanerne fremover.

Adam fra Staagerup

Adam fra Staagerup er en utrolig smuk og talentfuld 5 gænger vallak på 7 år. Adam er efter den kendte 1. klasses hingst Pá fra Eyfjörd kåret med 8,70 total, herunder 8.90 for rideegenskaber. Derudover er han efter hoppen Gryla fra egemose, der er mor til flere konkurrenceheste. Adam er velopdragen og nem i al håndtering; læsning, skoning etc. Adam er nu solgt til Sofie Ladefoged. Vi ønsker dem held og lykke frem over.

Depill fra Vivildgård

Depill fra Vivildgård

Depill er en spændende og talentfuld velbygget sodrød 6 års vallak med blis. Han er omkring 140 cm i stang. Han er efter den velkendte Kiljan f. Blesastödum og hoppen Katla f. Laxánesi, og er derfor halv-bror til den danske mester i 5.1 2014 Eldjárn f. Vivildgård.

Depill er en lovende 4 gænger konkurrencehest med god kapacitet i alle gangarter. Han har særlig flot tölt med store bevægelser og smidighed i alle tempi. Han er taktsikker og flot i trav og galop, og har en fantastisk skridt med masser af rumlighed, bevægelse og overtræd. Depill er veluddanet og kan sin grund dressur. Han er en fornøjelse at ride på alene såvel som sammen med andre både på bane og i naturen. Depill er nu solgt til en dygtig rytter og vi glæder os til at følge dem i fremtiden på stævnebanerne.

 

 

Lyfting fra Kjartansstödum

Lyfting fra Kjartansstödum er en utrolig lovende 7 års hoppe med top afstamning. Hun er efter den velkendte Krákur fra Blesasstödum ( kåret med 8.34 total ). Krákur er en af Islands mest populære hingste og har allerede bevist sit værd i avlen med mange 1.klasses kårede afkom. Herudover er Lyfting efter Thröm fra Hólum, som er kåret i 1. klasse med 8.37 for rideegenskaber. Lyfting viser stort potentiale som konkurrencehest og har særligt en stor kapacitet i tölt som hun besidder i alle tempi med stor smidighed og aktion. Lyfting er nu solgt til en dygtig og talentfuld ungrytter Astrid Norup Sørensen. Vi glæder os til at følge dem i fremtiden på konkurrencebanerne og håber, de må få mange gode resultater sammen.

Lydia fra Vivildgård

Lydia fra Vivildgård er en super lovende hoppe efter Hlynur fra Kjarnholtum og Katla fra Laxarnesi, som er Christinas tidligere konkurencehest. Katla er bl.a. tidligere danmarksmester i T.1 og er også mor til stutteriets hingst Eldjárn fra Vivildgård. Lydia er nu solgt en dygtig ungrytter Sofie Vinther Lovring. Vi glæder os til at følge dem i fremtiden på konkurrencebanerne og håber, de må få mange gode resultater sammen.

Snjáll fra Vorsabæ II

Snjáll er en top konkurrence hest og både i T.2 og 5.1 har han opnået karakter til at være i den danske superelite. I 2010 blev han og Christina udtaget til Landsholdet ved de nordiske mesterskaber i Finland, hvor han placerede sig i top 10 i begge klasser. Snjáll er nu solgt til en meget dygtig ungrytter Emma Hannover. Vi håber de må få mange sucesser sammen på konkurrencebanerne

 

 

 

Fengur fra Staagerup

Fengur fra Staagerup 3x nordiskmester i 2012 og kåret med 8.66 for rid.
Fengur er avlet af Hans-Christian Løwe og solgt til Stald Gavnholt.